Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Ramazan Londra Türk gece Dünya Prömiyeri MODEL HANDE ARAS Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Yolanthe Cabau Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Romada özel ödüle Halil Ergün

Londra Jazz Cafe sunar, Türk rock efsanesi Erkin Koray'ın Psychedelic Dünyası

Eklektik Djanan Turan ve Uçan Karpet Kolektifi bizi Londra Jazz Cafe'de Türk rock efsanesi Erkin Koray'ın Psychedelic Dünyasına götürüyor.

- Bu haber 42 kez okundu.

Londra Jazz Cafe sunar, Türk rock efsanesi Erkin Koray'ın Psychedelic Dünyası

ANADOLU ROCK'UN KRALI ERKİN KORAY'IN PSİKEDELİK DÜNYASI. Erkin Koray'ın Psychedelic Dünyası. 2 Nisan Salı. Eklektik Djanan Turan ve Uçan Karpet Kolektifi bizi Türk rock efsanesi Erkin Koray'ın Psychedelic Dünyasına götürüyor. Londra merkezli Türk sanatçılar Djanan Turan ve The Flying Karpet Collective, uzun yıllardır Kuzey Londra müzik sahnesinin ön saflarında yer alıyor; Turan, genellikle dünyevi Türk folklorunu, elektronika ve sıra dışı küresel ritimleri birleştiren bir Müzik gurusu olarak tanımlanıyor. Gecede onlara eşlik edecek olan DJ Burak Çetindağ, 60'lı ve 70'li yılların eklektik bir karışımını, 80'li yılların başındaki Anadolu psychedelic rock, funk ve caz mücevherlerini nadir 7 inçlik vinilin sıcak sesleri üzerinde döndürecek. Bu, Anadolu müziğinin efsanelerinden görseller, film klipleri ve saykodelik sanatla desteklenecek.


Djanan Turan – Vokal
Jomy Jomert – Anahtarlar
Tansay Omar – Davul
Bubu – Perküsyon
Berdin Pamukçu – Gitar
Taha Turan – Bas

FİYAT

Ayakta: £12,50
Restoran: £15-£20

Bilet linki:

Caz Kafe Londra 
5 Parkway Camden Kasabası
Londra NW1 7PG

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.