Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam Büyük Anafarta Köyü Alp kıyafetleri Düzce Köln Goethe Topluluğu AJDA PEKKAN KültürSanat İtalya Seramik ve Mutfak Nakış

Londra Stoke Newington'da Müziğe Yeni Bir Soluk, DB Music

Berdin Pamukçu ve Meg Morley gibi yetenekli sanatçılarin canlı müzik performansları ile start veren DB Music, konserler ile izleyicilerini büyülemeye devam edecek

- Bu haber 81 kez okundu.

Londra Stoke Newington'da Müziğe Yeni Bir Soluk, DB Music

Londra'nın Stoke Newington semtinde yer alan DB Music, müzik tutkunlarının buluşma noktası haline geliyor. Yenilenen mekanı ve benzersiz atmosferi ile DB Music, her hafta unutulmaz canlı müzik deneyimleri sunmaya devam ediyor.Gelecek haftalarda müzikseverleri dopdolu bir programla ağırlamayı planlayan DB Music, geçtiğimiz hafta düzenlediği açılış etkinliğiyle büyük ilgi gördü. Berdin Pamukçu ve Meg Morley gibi yetenekli sanatçılarin canlı müzik performansları ile start veren DB Music, bu hafta Blues Night etkinliği ve sanatçı Jomy Jai ile Third Culture ve SOFAR konserleri ile izleyicilerini büyülemeye devam edecek.DB Music, Stoke Newington'ın merkezinde yer almasıyla öne çıkıyor.

Bu mekanda deneyimli öğretmenler tarafından piyano, gitar, keman, bağlama, davul, vokal gibi birçok enstrüman için dersler veriliyor. Böylece çocuklar ve gençler, müziğe olan ilgilerini geliştirme fırsatı buluyorlar.Ayrıca DB Music, müzik aletlerinin tamiratını üstlenirken, müzik aksesuarları konusunda da geniş bir seçenek sunuyor. Müzisyenlerin prova ve kayıt ihtiyaçları için ise stüdyo odası bulunuyor. DB Music, müziği daha fazla insana ulaştırmayı amaçlayarak Stoke Newington'da sanat ve müziği bir araya getiriyor.

Eğer siz de canlı müziğin büyüsüne kapılmak istiyorsanız, 24 Stoke Newington High Street, London N16 7PL adresinde bulunan DB Music'i ziyaret etmeyi unutmayın. Stoke Newington'ın bu müzik ve sanat merkezi, unutulmaz anlar ve yeni müzik deneyimleri sunmak için kapılarını aralıyor. 

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.