Öne Çıkanlar Empati Mabel Matize ait Abay Kunanbayoğlu Erkenci Kuş Anadolu Ateşi londra Sinek Lokanta Youtube ve Apple Music Zeynep Bastıkın Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro oyunu Seher ile Ali tiyatro Wimbledon Türk Tiyatro MAJESTY UK Travel Rishko Güzellik Merkezi Bir Şehri Sevmek Psychedelic Dünyası YTB ali Riza Değirmencioğlu Londra Baṣkonsolosu Atahanı Kings Placete

Özlenen Londra Geceleri Engin Yorgancı imzasıyla Melin Chigwell’de 

Londra'da yılların verdiği tecrübesiyle Engin Yorgancı Melin Restaurant'ta kendi yönetiminde Türk gecelerini 12 Subat Pazar günü başlatıyor.

- Bu haber 356 kez okundu.

Özlenen Londra Geceleri Engin Yorgancı imzasıyla Melin Chigwell’de 

AVRUPA AJANSI (AVA) MAGAZİN-Londra eğlence dünyasının 1 numaralı ismi Engin Yorgancı yılların verdiği tecrübesiyle Melin Restaurantta.  Engin Yorgancı yönetiminde Türk geceleri 12 Subat Pazar günü başlıyor. Avrupa’ya konuşan Yorgancı şunları söyledi: “Engin Yorgancı: “12 Şubat'ta bomba gibi geliyoruz. Süper bir mekanda, birbirinden kaliteli sanatçılarla sizleri özlenen Türk gecelerinde buluşturuyoruz. Chigwell’de yer alan Melin’de buluşmak üzere.” 

Fırat Berat ve Soner Babutsa Melin'de kulaklarınızın pasını silecek

Fırat Berat son bomba şarkısı 'Doğum Günü’nü dijital platformlarda ve video klibiyle Youtube yayınlarında beğeniliyor. Özlediğiniz "Dillirga", "Leymuson" gibi Kıbrıs Türküleri ile Soner Babutsa  Kıbrıs Adası’dan çıkıp İngiltere Adası’na gelecek. 

12 Subat Pazar / 18.30

Fix Menü: £45 Sıcak soğuk mezeler, ana yemek (Seçenekler: mix kebab, vegetarian, balık veya tavuk) meyve.

Rezervasyon için: 

Engin Yorgancı: 077 3841 0870

Melin: 020 8506 0382

Adres: Chigwell, 692-694 Chigwell Road, Woodford Green, IG8 8AL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.