Öne Çıkanlar Trabzonspor Trabzonda yaşanan olaylar Erden Timur Ali Koç Yoksul bir aileyi doyurmak Viens Dans Ma Vie Düzenli ilişkinin Madonna son durum Jamal Aliyev Ece Dağıstan Londra konser Türk rock Addenbrooke La Mariée Atelier gelinlikler Kitap Elbise İstanbul Elsewhere londra Mini Fest Global Quality Gümüşlük Civan Canova HATA

Sibel Tüzün Richmond Arts Ideas Festival’inde

Londra’nın en etkin belediyelerinden Richmond Belediyesi’nin düzenlediği Sanat ve Fikirler Festivali bu yıl ilk kez bir Türk sanatçıya kapılarını açtı. 

- Bu haber 35 kez okundu.

Sibel Tüzün Richmond Arts Ideas Festival’inde

AVRUPA RADYO-Together&Change” konseptiyle Haziran ayı boyunca gerçekleşecek festivalin en ilgi gören etkinliklerinden biri olan POPTAIL by SIBEL TÜZÜN konseri Türk ve İngiliz kültürlerini pop müzik aracılığyla birleştiriyor. SEZEN AKSU’DAN ADELE’E.... 22 Haziran’da saat 19.30’da başlayacak konserde Sting, Elton John, David Bowie, Led Zeppelin, Adele gibi ünlü İngiliz müzisyenlerin şarkıları Cem Karaca, Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Kayahan, Beyaz Kelebekler gibi unutulmaz Türk bestecilerinin eserleriyle birlikte seslendirilecek. KONSER ÖNCESİ LEZZETLİ YEMEKLER, KONSERDE LEZZETLİ MÜZİKLER. St. Mary’s Üniversitesi’ne ait The Exchange Twickenham salonunda saat 17:45’de rakı ve Türk kahvesi gibi içecekler ve Türk mutfağından seçkin lezzetleri tadacak dinleyiciler aynı zamanda Türkiye Mozaik Derneği’nin depremzedeler için oluşturduğu fona destek sağlayacaklar.
 
 
LONDRALILARA ÇAĞRI; “KOMŞUNUZU DA ALIN, GELİN, EĞLENELİM!”


Ülkeler ve diller ayrı olsa da müziğin, şarkıların  ve kalplerimizdeki duyguların bir olduğunu ifade eden Sibel Tüzün, bu konserin Türk müziklerini ve lezzetlerini tanıtmak için çok iyi bir fırsat olduğunun da altını çiziyor. Duyguların paylaşarak çoğalacağına inanan Tüzün,  “Komşularınızı, çocuklarınızın arkadaşlarının ailelerini, iş arkadaşlarınızı da alın, gelin, birlikte eğlenelim!” çağrısını Londralılarla paylaştı.
 
22 HAZİRAN SİBEL TÜZÜN KONSER BİLET LİNKİ;
https://exchangetwickenham.co.uk/event/poptail-by-sibel-tuzun/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.