Öne Çıkanlar MüzikOnAir Remzi Taşkıran İngiltere bayram İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye LAMBO La Mare Collection İsrail Stoke Newingtonda Melin Chigwell Hayvan Hakları Miting retrofütürist Anatolian Dragon Sport Republic Sibel Tüzün ingiltere pasta İngiltere rus şebnemtacigut Kartal uc kurus

ANGELİNE JOLİE DE ELBİSESİNİ YILLAR SONRA KIZINA GİYDİRDİ, ZUHAL OLCAY'DAN AÇIKLAMA

ZUHAL OLCAY, HER KONSERDE BİNLERCE LİRA HARCAYIP KOSTÜM YAPTIRMANIN ALEMİ YOK!

- Bu haber 212 kez okundu.

ANGELİNE JOLİE DE ELBİSESİNİ YILLAR SONRA KIZINA GİYDİRDİ, ZUHAL OLCAY'DAN AÇIKLAMA

Zuhal Olcay, hafta sonu Four Seasons Bosphorus Hotel içinde bulunan Aqua Restaurant & Bar'ın sahnesine çıktı. 2 buçuk saat sahnede kalan Zuhal Olcay'ı izlemek isteyenler, rezervasyonları günler öncesinden kapattılar.  Salonda masalar sosyal mesafeye göre hazırlanmıştı, Zuhal Olcay "Mesafeliyiz, kalpler mesafeli olmasın" diyerek konserine başladı.  Sahne programında 2 kostüm giyen Zuhal Olcay; bir yeni bir de Özlem Kaya tarafından 3 yıl önce hazırlanan bir kostüm tercih etti. Olcay, "Bir kıyafeti en az 4-5 kez giymeliyiz" diyerek,  ses getirecek bir çağrıya imza attı. 

SAHNE KIYAFETLERİNİ 4-5 KERE GİYMEMİZ GEREKİYOR

Zuhal Olcay  "Sahne kıyafetlerine bu kadar çok para harcamak yerine, kostümleri defalarca kullanmak zorundayız. Hem maddi olarak hem de dünya gezegenine saygı gereği bunu yapmamız gerekiyor. Her konserde binlerce lira harcayıp kostümler yaptırmanın hiçbir alemi yok!  Popüler kültür; kıyafetiyle ve sahne performansıyla tabii ki bir bütün. Performansımızın içinde o kıyafet de konuşulması gereken bir şey ama; günümüz dünyasında bu konuda daha tutumlu, daha dikkatli olmamız gerekiyor.  
Bir kıyafeti az 4-5 kere giymemiz, o 4-5 kereden sonra da o kıyafetin bazı yerlerini değiştirerek belki 4-5 kez daha giymeliyiz. Bir kumaşın beyaza boyanmasında korkunç litrelerce su gidiyor. Nasıl ki evimizdeki musluğu gerektiği zaman açıp kapatıyoruz, bu da aynı mantık. Bizim de sahnede kıyafetlerimiz konusunda böyle olmamız gerekiyor" dedi. 

ANGELİNE JOLİE DE ELBİSESİNİ YILLAR SONRA KIZINA GİYDİRDİ


Angeline Jolie'nin kızı Zahara, Eternals galasında annesinin 2014 Oscar Töreni'nde giydiği Elie Saab elbiseyi yeniden giymişti. Zuhal Olcay, "Angeline Jolie elbisesini yıllar sonra kızına giydirdi. Bu bir farkındalık. Bunu gündeme getirmemiz gerekiyor" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.