Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası Sezin Angelova koronavirüs fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Sezin Erbil Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe

Atiye'den Tiktok'da rekor kırmaya devam ediyor

Atiye, bu kez arayı uzatmadan kendi şirketi Mikslarj etiketli Allem Kallem şarkısıyla hem liste hem de sosyal medya başarısına imza atıyor.

- Bu haber 356 kez okundu.

Atiye'den Tiktok'da rekor kırmaya devam ediyor

Ses Seda Yok” şarkısı ile Kasım ayında iddialı bir geri dönüş yapan Türk pop müziğinin renkli ve güçlü ismi Atiye, bu kez arayı uzatmadan kendi şirketi Mikslarj etiketli “Allem Kallem” şarkısıyla hem liste hem de sosyal medya başarısına imza atıyor.Fusion pop başlığı altında farklı müzik tarzlarının bir arada harmanlandığı “Allem Kallem” geniş ritmik kombinasyonlarıyla da öne çıkarken aynı zamanda kıpır kıpır ve coşkulu bir şarkı olma özelliği taşıyor.Hali hazırda 6 milyon görüntülenmeyi aşan #AllemKallem TikTok akımı bugün TikTok'un resmi akımı olarak ilan edildi ve bu yüzden çok daha büyümeye dünya genelinde devam ediyor. Şu anda bile binlerce video çekilmiş durumda şarkıyla. Akabinde 2 Nisan Cumartesi akşamı 20:00'de yine TikTok'ta canlı yayınla 45 dakikalık sohbetli bir mini konserle Atiye sevenleri ile buluşacak.Şarkının sözleri Sibel Algan’a, müziği ve düzenlemesi Erol Sebebci’ye ait. Eğlenceli sözleriyle dikkat çeken “Allem Kallem”de artık aşkta daha cesur olmaya karar veren bir kadının hikayesi anlatılıyor.

Şarkının Murad Küçük yönetmenliğinde çekilen renkli video klibinde Atiye, dans sahnelerinin koreografisinde 10 yıldan fazla süredir iş birlikteliği yaptığı en yakın arkadaşlarından Nelli Tews ile çalıştı.Önümüzdeki aylarda diğer yeni şarkılarını kısa aralıklarla müzikseverlerin beğenisine sunacak olan Atiye, bu şarkıların da yer aldığı albümünün hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.