Öne Çıkanlar Spektrum Lambalar Miss Turkey 2019 Ali Erkazan Anadolu Atesi Munzur Çayı Türk pop müziğinin İtalya Nakış SEBZE ingiltere Xiaomi ilk elektrikli otomobil İngiltere Prens CheMen 35 yaş Veteranlar Ligi Türkmenköy londra İyi Değilim Akan Oza londra Öğretmenler Günü tekli single Hakan Süersan

Barbaros Şansal’ın tek kişilik gösterisi Londra'da ilgi gördü

Barbaros Şansal’ın tek kişilik gösterisi Burada Olmaması Gereken Şey, Londra izleyicisi tarafından rekor ilgiyle karşılandı. 

- Bu haber 176 kez okundu.

Barbaros Şansal’ın tek kişilik gösterisi Londra'da ilgi gördü

Türk Moda Tasarımcısı, nam-ı diğer ‘Terzi Yamağı’ Barbaros Şansal, 6 Kasım’da, tek kişilik gösterisi “Burada Olmaması Gereken Şey” ile London Criterion Theatre sahnesindeydi. Şansal’ın Londra’daki Türkçe konuşan izleyicileriyle buluştuğu bu gösteriye ilgi büyüktü. Gösterinin bilet satışlarından elde edilen gelirin tamamı Güneydoğu’daki depremzedelere bağışlandı.

Şansal’ın, ironik hikâyesini ve ‘normal bir hayatta’ gerçekleşmemesi gereken her şeyin nasıl başına geldiğini anlattığı “Burada Olmaması Gereken Şey”, Türk toplumunun kolektif bilincine yerleşmiş olayların gizli yönlerine işaret eden ses kayıtlarıyla desteklenen bir sahne şovu.

Barbaros Şansal’ın toplumsal bir figüre dönüşmesinden itibaren geçen 30 yıllık yolculuğuna ince ince değindiği gösteri, medya ve moda dünyasının gerçek yüzünü açığa çıkardığı gibi Şansal’ın Gezi Parkı’ndan girip Silivri Hapishanesi’nden çıkan yargılanma sürecini de anlatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.