Öne Çıkanlar Harcandıkça Buckingham Sarayından Henrik Kraft Viladimir Putin TÜRK DİASPORASI Ankara Caz Festivali Moğollar grubu Mehmet Karakuş Yasemin Yürük Anadolu Nefesli Beşlisi Emiliano Sala Diva Event Denizbank İstanbul Düzce Wiesbaden Şiir Ağacı Derneği enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Minnettarım

Britanya Kebab ödüllerinin onuncusunda finale kalanlar açıklandı

Britanya’nın en çok konuşulan ödül töreni haline gelen Britanya Kebab ödülleri, restaurant ve takeaway sektörünün gelişmesi için önemli katkılar yapmaya devam ediyor.

- Bu haber 242 kez okundu.

Britanya Kebab ödüllerinin onuncusunda finale kalanlar açıklandı

Bu yıl 10.su düzenlenecek olan Britanya Kebab Ödulleri için yapılan binlerce başvuru arasında finale kalan 180 işletme geçtiğimiz gün toplanan Juri üyeleri tarafından belirlendi.Aralarında milli eğitim bakanı Nadhim Zahawi, milletvekilleri David Warburton, Rosena Allin Khan, Carolyn Harris, Alison Thewliss, LBC radyosunun ünlü sunucusu James O’Brien. GMB televizyon programının sunucusu Adil Ray ile toplumlarımiz arasında tanınan işverenler Metin Pekin, Altan Kemal ve Mustafa Topkaya’nında bulunduğu juri üyeleri saatler süren değerlendirmelerin ardindan 18 ayri dalda finale kalan 180 isletmeyi belirledi.Finale kalan isletmeler arasinda uzun yillardir ticarette olan isletmeler ve tedarikcilerin yanisira yeni acilan isyerlerininde olmasi dikkat cekti.


1 Mart Sali gunu Londra merkezde gerceklesek olan gorkemli bir torenle sahiplerini bulacak olan odullere 1200 seckin davetlinin katilmasi bekleniyor. 

Aralarinda yuzlerce milletvekili, devlet bakani ve belediye baskanlarinin yanisira bir cok unlu isminde katilmasi beklenen torene bu yil Just Eat, Cobra bira, McCain Food services, Coca Cola, Big K ‘inde aralarinda bulundugu bir col firmanin sponsor olmasi bekleniyor.

Britanya Kebab odulleri kurucusu ve ayni zamanda CEFTUS direktoru olan Ibrahim Dogus, torene iliskin yaptigi aciklamada Bu yil onuncusunu duzenledikleri odul toreninin her yil dahada geliserek toplumlarimizin en aktif oldugu sektor olan restaurant ve takeaway sektorunu onemli katkilar sunmanin yaninda toplumlarimizin Britanya’nin ekonomik, sosyal ve kulturel hayatina olan katkilarini kamuoyu ile paylasmak icin buyuk bir firsat sundugunu belirtti.

Torene ilginin yogun oldugunu dile getiren Ibrahim Dogus, katilmak isteyenlerin acele etmesi gerektigini belirterek daha fazla bilgi icin [email protected] emailine yazabileceerini yada WhatsApp uzeri 07525195288 no’ya mesaj atabilecelerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.