Öne Çıkanlar Harcandıkça Buckingham Sarayından Henrik Kraft Viladimir Putin TÜRK DİASPORASI Ankara Caz Festivali Moğollar grubu Mehmet Karakuş Yasemin Yürük Anadolu Nefesli Beşlisi Emiliano Sala Diva Event Denizbank İstanbul Düzce Wiesbaden Şiir Ağacı Derneği enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Minnettarım

Elbistan Belediyesi Avrupa'lı gurbetçileri festivaline davet ediyor 

Elbistan Belediyesi Birleşik Krallik da ve diğer ülkelerde yaşayan tüm hemşerilerini 26 Temmuz & 1 Ağustos arası düzenlenecek gurbetçi festivaline davet ediyor. 

- Bu haber 186 kez okundu.

Elbistan Belediyesi Avrupa'lı gurbetçileri festivaline davet ediyor 

Ekmek davası için  yıllarca başka ülkelerde yaşayıp yüreği Elbistan aşkı ve özlem’i ile çarpan hemşehrilerimiz. Doğduğun yer kadar doyduğun yer de önemlidir ama bizim memleketimiz, Elbistan’ımız değerlidir. Bizim için her zaman değerlisiniz. Sizin için düzenlediğimiz Gurbetçi Elbistanlılar Festivalimiz ile Elbistan’ımızda misafir etmekten ve size kavuşmaktan mutluluk duyacağız. En güzel ırmakların en güzel ağaçların en güzel güneşin en güzel meyvelerin en sıcak en içten gülümsemelerin yer yüzünde yaşanacak en güzel zamanların şehridir Elbistan…

Yapacağımız konserlerde birlikte şarkılar söylerken mesafelerin bizlerin arasında engel olmadığını herkese göstereceğiz.

Şairin dediği gibi “memleket isterim gök mavi dal yeşil tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isteriz ne başta dert, memleket isterim yaşamak sevmek gibi gönülden olsun.”

Elbistan işte böyle bir memlekettir. Biz Elbistanız, Biz Elbistanlıyız…
Elbistan is the city of the most beautiful rivers, the most beautiful trees, the most beautiful sun, the most beautiful fruits, the warmest sincere smiles, the most beautiful times to be experienced on earth… 

Our fellow citizens who have lived in other countries for years and whose hearts beat with the love and longing for Elbistan.  Where you are satisfied is as important as where you were born, but our hometown, Elbistan, is valuable.  You are always valuable to us.  We will be happy to host you in Elbistan and meet you with our Gurbetçi Elbistanlılar Festival, which we have organized for you. 

We will show everyone that distance is not an obstacle between us, as we sing songs together at the concerts we will hold. 

As the poet said, “I want a country, let the sky be blue, the branch green, the field yellow.  Let it be the land of flowers and birds .  We want a country, with no pain, I want a country, let living  be wholeheartedly like loving.” 

Elbistan, such a place ! We are Elbistan, we are from Elbistan…

Gurbetçilerimiz onuruna düzenlenen Elbistan Festivali‘ne teşrifleriniz bizi onurlandıracaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.