Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda

En ince belli model olarak adından söz ettiren Dilek Kaya yine sanatı tercih etti

En ince belli model olarak adından yurtdışı ve yurtiçinde çokça söz ettiren oyuncu, sunucu, model ve artist Dilek Kaya yine sanatı tercih etti.

- Bu haber 978 kez okundu.

En ince belli model olarak adından söz ettiren Dilek Kaya yine sanatı tercih etti

AVRUPA MAGAZİN-Dilek Kaya, uzun yıllardır çalıştığı ünlü tasarımcı SEMA GÜNAY imzalı, GERÇEK ALTIN ZİNCİRLİ BÜYÜK İSKENDER TEMALI KOSTÜMÜ ile yıldızlı ödülünü aldı. Türkiye’ nin en ince belli modeli olarak ünlenen global sanatçı, uluslararası şöhretli Dilek Kaya yılın en iyi çıkış yapan modeli ödülüne layık görüldüğü geceye yine ünlü ressam ve modacı ve Dj Pierrott ünvanlı Sema Günay imzalı, gerçek altın zincirlerle sırt detayı yaşatılmış pembe bir elbise ile katıldı.

Model ve sanatçıya övgü yağdı.Aynı zamanda yazar olarak araştırmacı çalışmalar üreten Sema Günay’ ın “ALEKSANDER-İ ZÜLKARNEYN VE ANATOLIAN KRİSTALİ’ NİN TILSIMI" adlı tescilli eserinden ilham alarak ürettiği, orijinal desenli İskender portresi olan kostüm yaklaşık beşyüzbin lira değerinde. Nft olarak da metaverse'de yerini alacak olan Dilek Kaya pembe büyük iskender temalı kostümü ile prototip olarak da anime karakterler arasında da yerini almaya ve kendi fotoğraf calışmaları ile 2. sergisine hazırlanıyor. Fotoğraf çalışmalarında ünlü moda ve ürün fotoğrafçısı Serdar Gözen ile çalışmakta olup, başarılarına başarı eklemeye devam etmektedir.

 OYUNCU MODEL DİLEK KAYA 500.000 LIRALIK KOSTÜMÜ İLE ÖDÜLÜNÜ ELİNE ALDI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sema Günay 2 yıl önce

Sanarak ve sanatçıya daima destek veren AVRUPA GAZETE 'yebSAYGI VE TESEKKURLERIMLE

Avatar
Sema Gunay 2 yıl önce

Sanata Ve sanatçıya destek veren Avrupa Radyo, saygı ve tesekkurlerimle