Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda

Fashiontv güzeli Dilara Kırmıt dünyaca ünlü iki gözlük markasının reklam yüzü oldu.

Gözlük güzeli. Gözlüklü güzel. Gözlük de yakıştı.Miss And Mr Fashiontv güzellik yarışmasında güzelliği ve vücut hatları ile jürinin dikkatini çekerek kraliçelik tacını takan Dilara Kırmıt marka yüzü oldu

- Bu haber 394 kez okundu.

Fashiontv güzeli Dilara Kırmıt dünyaca ünlü iki gözlük markasının reklam yüzü oldu.

Fashiontv güzeli Dilara Kırmıt dünyaca ünlü iki gözlük markasının reklam yüzü oldu.Bu yıl Ağustos ayında 15. kez düzenlenen “Miss And Mr Fashiontv” güzellik yarışmasında güzelliği ve vücut hatları ile jürinin dikkatini çekerek kraliçelik tacını takan Dilara Kırmıt marka yüzü oldu. Güzelliği ile dikkat çeken ve reklamcıların radarına katılan Dilara Kırmıt en sonunda bir gözlük markası ile anlaşarak bir anlamda “Gözlük Güzeli” de oldu.

Kayatur Optik firmasının Türkiye distribütörü olduğu Elegance ve Polo gözlük markalarının tanıtımı için ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin'nin stüdyosunda objektif karşısına geçti. Genç model stylingini Erdal Güvenç' in yaptığı çekimlerde markaların ürünlerini tanıttı.

24 yaşında olan ve Sivaslı olduğu için yeni “Sivaslı Cindy” diye de anılan Dilara Kırmıt moda yazarlığı yapıyor. Dilara Kırmıt “Çocukluğumdan beri gözlük takmayı çok seviyorum. Bana çok daha olgun bir hava katıyor. Ancak gözlerimde bir problemim olmadığı için güneş gözlüğü takıyorum. Bu çekimlerde aynı zamanda gözlük takma hevesimi de gidermiş oldum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.