Öne Çıkanlar Harcandıkça Buckingham Sarayından Ankara Caz Festivali Moğollar grubu Yasemin Yürük Anadolu Nefesli Beşlisi Emiliano Sala Diva Event enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Hüsamettin Öz Fıccın Akın Uysal İskoçya Türkiye Akan Oza kktc konser rekoru kıran La Mare Collection İsrail Londralı gurbetçi

Felek yaptın bana kelek, şaşırdım mı? şaşırmadım asla, hayattan beklediğim tam da buydu

Eğlenceli şarkılarına bir yenisini daha ekleyen Gökçe ‘Felek’te; İmkansız aşklar, kaçan otobüsler, zengin olma hayalleri kuranlar, o hayallerden sevgilisini vazgeçirtmeye çalışanların hepsi bu Ep.'de’ diyerek seri üretimlerine hız kesmeden devam ediyor.

- Bu haber 463 kez okundu.

Felek yaptın bana kelek, şaşırdım mı? şaşırmadım asla, hayattan beklediğim tam da buydu

GÖKÇE’DEN 4 ŞARKILIK EP ‘FELEK’Gökçe, Pandemi döneminde kısa aralıklarla yayımladığı ‘Aksiyondayım’, ‘Eyvallah’, ‘Kader Utansın’, ‘Hoş Geldin Canım’ sonrası 4 şarkılık ‘Felek’ isimli Ep’siyle hayranlarına sürpriz yapıyor.4 Mart Cuma günü Pasaj Müzik etiketiyle yayımlanacak, albümle aynı adı taşıyan Felek şarkısı videosu ile aynı anda tüm dijital platformlarda.Sözlerini Esin Orhan ile yazan Gökçe, Ep’de yer alan tüm şarkıları kendi yazdı. ‘Yaşamak Neye Yarar’ şarkısında Sattas grubunun solisti Orçun Leo Sünear ile düet yapan Gökçe, Poyraz Kılıç ve Alen Konakoğlu ile de düzenlemeler için iş birliği yaptı."Felek yaptın bana kelek, şaşırdım mı? şaşırmadım asla, hayattan beklediğim tam da buydu"Eğlenceli şarkılarına bir yenisini daha ekleyen Gökçe ‘Felek’te; İmkansız aşklar, kaçan otobüsler, zengin olma hayalleri kuranlar, o hayallerden sevgilisini vazgeçirtmeye çalışanların hepsi bu Ep.'de’ diyerek seri üretimlerine hız kesmeden devam ediyor.

1-FELEK   

Söz: Gökçe, Esin Orhan
Müzik: Gökçe Gençer
Düzenleme, mastering: Poyraz kılıç
Akustik Gitar: Erman Baykan
Elektro gitar, bas, synth bass: Poyraz kılıç
Mix: Timuçin Aksuer

2-YAŞAMAK NEYE YARAR  Feat( Orçun Leo Sünear )

Söz, Müzik: Gökçe Gençer
Düzenleme, Mastering: Poyraz Kılıç
Mix: Timuçin Aksuer
Trompet: Ege Cengiz
Saksafon: Doruk Bora
Bas, synth bas: Poyraz Kılıç
 
3-VAZGEÇMESEYDİN KEŞKE (akustik versiyon)

Söz,müzik: Gökçe Gençer
Akustik, perdesiz gitar: Erman Baykan
Mix: Volkan Cebeci
Mastering: Poyraz kılıç

4-AŞK ŞARABI

Söz, müzik: Gökçe Gençer
Elektro gitar: Ozan Doğan Ariz
Düzenleme, mix, mastering: Alen Konakoğlu

İlk 3 şarkının kayıtları Volkan Cebeci tarafından stüdyo Moda 101 'de alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.