Öne Çıkanlar Türkçe farkındalık Yıkılmam sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali

Fenerbahçe London taraftar topluluğu komedi gecesiyle gülme krizine sokacak

Fenerbahçe London taraftar topluluğu, Stoke Newington'da düzenleyeceği komedi gecesiyle taraftarlarını kahkaha dolu bir geceye davet ediyor

- Bu haber 151 kez okundu.

Fenerbahçe London taraftar topluluğu komedi gecesiyle gülme krizine sokacak

AVRUPA AJANSI (AVA)-İNGİLTERE-Fenerbahçe London taraftar topluluğu , 20 Nisan Cumartesi akşamı Stoke Newington'da Che-Men adlı mekanda düzenleyeceği komedi gecesiyle taraftarlarını kahkaha dolu bir geceye davet ediyor. Komedi gecesinde, mekanın profesyonel komedyenleri izleyicilere unutulmaz bir gösteri yapacak! Ancak sürprizler bununla da sınırlı kalmayacak. Fenerbahçe London taraftar grubu, kendi içlerinden seçtikleri arkadaşlarıyla birlikte de sürpriz gösteriler gerçekleştirecek. Taraftarlar, hem profesyonel komedyenlerin performansını izleyecek, hem de kendi üyelerinin anlattığı hikayelerle coşacaklar!
 
Dolphin Connection’in Fenerbahçe London Taraftar Grubu için özel olarak düzenlediği komedi gecesi, Fenerbahçe aşkıyla bir araya gelmek isteyen tüm taraftarları bekliyor. Gülme krizine sokacak bu eğlenceli gece, unutulmaz anılara sahne olacak.
 
 Tarih: 20 Nisan Cumartesi
 Saat: 19:07
 Yer: Che-Men Restaurant
 
Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için Dolphin Connection  yöneticisi Yunus Dalgıç'a +44 7459 453300 numarasından ya da [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.