Öne Çıkanlar Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Venedik Film Zeynep Bastık yeni şarkı TikTokta yeni dönem Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Şimdi Yandık filmi Taner Ölmez Enfield ve Southwark Karele umut olalım Tuğba Özerk Prens Philip Mountbatten

Haydi Karel'e umut olalım İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'ndan çağrı var

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu  (TTFF) Karel İçin düzenledikleri yardım etkinliğinde "el ele vereceğiz. Birlikte yeneceğiz." dedi.

- Bu haber 262 kez okundu.

Haydi Karel'e umut olalım İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'ndan çağrı var

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu  (TTFF) Karel İçin düzenledikleri yardım etkinliğinde "el ele vereceğiz. Birlikte yeneceğiz." dedi. Geçen salı akşamı Karel için TTFF'nin online gerçekleştirmiş olduğu yardım kampanyasında yüzlerce kişi ekran başında bir araya geldi."  TTFF Başkanı Osman Ercen şöyle konuştu: "Karel’in ihtiyacı olan tedaviyi sağlayabilmek adına yardımda bulunan ve canlı yayınımıza ilgi göstererek bir çocuğun iyileşmesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca jürimize yapmış oldukları hazırlık ve verdikleri bu emeklerden dolayı minnettarız. Karel’e umut ol kampanyamız için hesap numarası aşağıda belirtildiği gibidir. 5 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ gününe kadar sürecek olan bu etkinliğimizde sizlerden gelecek olan her bir destek ile ele ele vereceğiz ve birlikte yeneceğiz." 


Limasol Turkish Association 
Sort Code: 20-20-37
Account No: 60463477

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.