Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

İngiltere Aşk Adası'nın Turkish Delight’ı, Ekin Su Cülcüloğlu 

Ekin-Su Cülcüloğlu, Aşk Adası (love island) programına bomba gibi giriyor. Ekin-Su Cülcüloğlu kimdir? Oyunculuk kariyeri olan Love Island bombası hakkında bilmeniz gereken her şey! 

- Bu haber 678 kez okundu.

İngiltere Aşk Adası'nın Turkish Delight’ı, Ekin Su Cülcüloğlu 

İngiltere’de Love Island programı nihayet 6 Haziran'da sekizinci sezonuyla ekranlarımıza geri döndü ve şov şimdiden ilk bomba dizisini sundu! ITV2 televizyonun hit olan flört serisinin ilk bölümü, Davide Sanclimenti'yi ilk sürpriz bomba olarak tanıttı ve ikinci gece, iki muhteşem bayanın ikonik villaya girmeye hazır olduğunu duyurdu. Ekin-Su Cülcüloğlu, Aşk Adası (love island) programına bomba gibi giriyor. Afia Tonkmor ile katılacak 

Ekin-Su Cülcüloğlu kimdir? Oyunculuk kariyeri olan Love Island bombası hakkında bilmeniz gereken her şey! 


Ekin-Su 27 yaşında ve Essex'ten geliyor ve oyuncu olarak çalışıyor! Yeni Mayorka villasına girmeden önce Ekin-Su, Türk televizyon dizisi Kuzey Yıldızı'nda rol alarak üne kavuştuğunu açıkladı.Dramatik dizide Işıl'ın rolünü canlandıran Adalı, Instagram biyografisinde zamanını Londra ve İstanbul arasında geçirdiğini belirtiyor.27 yaşındaki güzel aşk yazına başlamadan önce, "gerçek kıvılcım aşkı” peşinde olduğunu açıkladı.Aktris, önceki ilişkilerini hayal kırıklığı olarak nitelendirdi ve "oyunumu değiştirip iyi adamlar  bulmaya çalışacağım"  dedi.

Aşk Adası Ekin-Su Cülcüloğlu'nun Instagram hesabı nedir?

Ekin-Su'yu 354.000 etkileyici takipçiye sahip olduğu @ekinsuofficial Instagram hesabında bulabilirsiniz. Özçekimler, tatil fotoğrafları, modelleme fotoğrafları sergiliyor ve yakında Aşk Adası villasındaki en iyi anlarıyla övünecek!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demirel 2 yıl önce

Bg