Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo

İngiltere'de bir çiftin düğününe gönderilen ve üzerinde cinsel figürler bulunan pasta, tepkiye neden oldu

Kavga yaratan pastanın üzerinden erkeklere ait cinsel objeler yer alıyor.

- Bu haber 230 kez okundu.

İngiltere'de bir çiftin düğününe gönderilen ve üzerinde cinsel figürler bulunan pasta, tepkiye neden oldu

 
İngiltere'de dünyaevine giren bir çiftin düğüne gönderilen ve üzerinde cinsel figürler bulunan pasta, tepkiye neden oldu.İngiltere'de dünyaevine giren bir çiftin düğüne gönderilen ve üzerinde cinsel figürler bulunan pasta, tepkiye neden oldu. Gelinin kesmesi için salona gönderilen pastanın üzerindeki şekillerin anlaşılmasının peşinde bir takım konukların pastayı eleştirerek düğünden ayrıldığı öne sürüldü. Düğün sahipleri de yaşananlar karşı şaşkınlıklarını gizleyemedi.Pastayı gönderen işletme ise pastanın gelin ve damat kadar talep edildiğini bahis ederek, kendilerinin olayda suçsuz olduğunu savundular. Ayrıca ortaya atılan bir başka iddiada ise pastanın, gelinin arkadaşları tarafından salona gönderildiği bilgisine yer verildi.Kavga yaratan pastanın üzerinden erkeklere ait cinsel objeler yer alıyor. Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının peşinde konuyla ilgili çok sayıda açıklama yapıldı. Bir Takım kullanıcılar ise pastanın nikah pastası değil, "Bekarlığa veda pastası" olduğunu öne sürdü. Nikah sahiplerinden konuya ilişkin bir izah etme henüz gelmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.