Öne Çıkanlar İngiltere Ben Affleck İngiltere hükümeti Düzensiz erkek göçmenler Yunus Emre Enstitüsü Londra Microsoft 365 İmparator Danimarka Spektrum İtalya Kıvanç Tatlıtuğ ingiltere Kıvanç Tatlıtuğ londra Zafer Kurşun Derman Ordu Erkin Koray Karan Nurşani Pink Martini Hadisenin ablası

İngiltere'de Kıbrıs Türk Kültür Festivali heyacanı

Avrupa'nın en büyük festivallerinden olan Kıbrıs Türk Kültür Festivalinin yedincisi İngiltere'nin başkenti Londra'da 30 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek.

- Bu haber 129 kez okundu.

İngiltere'de Kıbrıs Türk Kültür Festivali heyacanı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE/İNGİLTERE- Avrupa'nın en büyük festivalerinden olan Kıbrıs Türk Kültür Festivali yaklaşıyor, sadece 4 hafta kaldı! Geri sayım başladı.Renkli kültürü, lezzetli yemekleri, canlı müziği ve neşeli kutlamalarıyla dolu bir kutlamaya hazırlanın. Takviminize unutulmaz bir deneyim için işaret koyun ve topluluğu bir araya getiren birlik ve eğlence ruhuyla dolu etkinliği yaşamaya hazırlanın.  Türkiye'den, Erhan Güleryüz, Cemil Özeren, Can Güney'den olşuan Türk Rock müzik grubu olan ünlü AYNA, Londra'da Kıbrıs Türk Kültür Festivalinde konser verecek. İngiltere'de doğup büyüyen, Kıbrıs Türkü şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Eylem, festivalde olacak.  Kuzey Kıbrıs Güzelyurtlu Kıbrıslı Türk rock grubu olan SOS, festivalde en güzel şarkılarını sunacak. 
 

CTCA UK Başkanı Kenan Nafi: "Kültür Festivalimiz muhteşem olacak" 

İngiltere Kibris Türk Dernekleri Konseyi (CTCA) Başkanı Kenan Nafi, KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar'ı ziyaret etmiş ve Londra'da düzenlenecek 7. Kibris Türk Kültür Festivali'ne davet etmişti. 


İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (Council of Turkish Cypriot Associations in Britain CTCA UK) Başkanı Kenan Nafi, Avrupa gazetesine özel şöyle konuştu: " 7. Kıbrıs Türk Kültür Festivalimizin 30 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek.  Zengin Kıbrıs Türk mirasını 30 Haziran 2024'teki 7. Kültür Festivali'nde kutlamaya hazır olun; muhteşem olacak!Kendinizi Kıbrıs Türk toplumunun zengin kültürüne ve mirasına bırakın. Gelenek ve göreneklerimizin bu muhteşem kutlamasını kaçırmayın. Takvimlerinizi işaretleyin ve duyurun; unutulmayacak bir etkinlik olacak!" 

CTCA UK Başkanı Kenan Nafi şöyle devam etti: "7. Kıbrıs Türk Kültür Festivalimizin 30 Haziran 2024 tarihinde güzel Donkey Lane'de düzenleneceğini duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Lezzetli yemekler, geleneksel müzik, dans gösterileri ve çok daha fazlasıyla dolu bir gün için bize katılın! Kendinizi Kıbrıs Türk toplumunun zengin kültürüne ve mirasına bırakın. Gelenek ve göreneklerimizin bu muhteşem kutlamasını kaçırmayın.Tüm aileniz için bol eğlence olacak." 

Festival'de neler var; 


- Birçok müzik grubu, Türkçe ve İngilizce DJ'ler ve canlı şarkıcılar. - Kıbrıs ve Akdeniz gıda mağazaları.
- İngiltere'deki Türk Okullarından halk dansçıları
- Kültürel sanat
- Eşek turu
- Lunapark Ve daha fazlası!
10 yaş altı çocuklara ücretsiz giriş!

 Daha fazla güncelleme için takipte kalın ve Kıbrıs Türk Festivali’nin sihrini yaşamaya hazır olun!    


Tarih ve saat
Paz, 30 Haziran 2024 11:00 - 20:00 
Konum: Enfield, Donkey Lane Enfield EN1 3PL

 


CTCA UK Başkanı Kenan Nafi açıklamasını şöyle  sona erdirdi: " İngiltere ve Kuzey Kıbrıs'tan pek çok işletme aramıza katılacak. Turizmden inşaata ve diğer birçok sektöre kadar herkese bu küresel ağ oluşturma etkinliğini deneyimleme fırsatı vermek.Hayal kırıklığı yaşamamak için biletlerinizi hemen ayırtın!Yalnızca sınırlı sayıda park yerimiz mevcut olduğundan park yerinizi önceden ayırtmanızı önemle tavsiye ederiz!Bu etkinlikte güvenliğimiz tam olacaktır.Lütfen aklınızda bulundurun:Girişte okutulacak barkodlu bilet sistemimiz mevcuttur, Bilet yok, giriş yok! 12 yaşın altındaki çocuklara bir yetişkinin eşlik etmesi gerekmektedir. Evcil hayvanlara izin verilmemektedir."

Biletler
Genel Giriş/Giriş Bileti £6,13 dahil. £1,13 Ücret


Otopark
£6,13 dahil. £1,13 Ücret


T: 07467 201 456
@[email protected]

Kıbrıs Türk Kültür Festivali reklamı Londra otobüslerinde!  

30 JUNE 2024
11:00am - 8:00pm
DONKEY LANE, ENFIELD LONDON, EN1 3PL


Tickets Available on Eventbrite Click

Biletler için link, TIKLAYINIZ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.