Öne Çıkanlar Büyük Anafarta Köyü Seramik ve Mutfak Eatique Cafe Dünya Kadınlar Günü Mahfuz Ay Londra restoran Ünlü koreograf Düzenli ilişkinin Band of Burns konseri Bodrumda Ortakent Emrah Yeşilyurt Aşkın Olayım bilinçlendirme farkındalık Barış Manço Yasak elma Tuğba Yurt Ece Seçkin Londra eski güvenlik ataşesi Westminster Hall

İngiltere'den Bulgaristan'a kayak turu

İngiltere'den Bulgaristan'a yapılacak olan kayak turu Londra Luton havalimanından başlıyor ve Sofya havalimanına varış ile devam ediyor

- Bu haber 66 kez okundu.

İngiltere'den Bulgaristan'a kayak turu

İngiltere'nin en büyük ve köklü seyahat acentalarından Right Holidays, yapmış olduğu turlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Londra merkezli Right Holidays, kış sezonu için İngiltere'den Bulgaristan'a kayak turu düzenledi.  İngiltere'den Bulgaristan'a yapılacak olan kayak turu Londra Luton havalimanından başlıyor ve Sofya havalimanına varış ile devam ediyor.Kolay, orta ve zor derecelerde toplamda 72 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatlarına ve Dünya Şampiyonalarına ev sahipliği yapmış, aynı zamanda Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistlerde kayak keyfi Bansko'da sizleri bekliyor...Turun özellikleri, ücreti ve rezervasyon numarası detayları haberimizde.

İNGİLTERE’DEN BULGARİSTAN’A KAYAK TURU

BULGARİSTAN / BANSKO KAYAK TURU

10 - 15 ŞUBAT 2024 - 5 GECE 6 GÜN


10 ŞUBAT 2024        

Luton havalimanından gece uçağı ile Sofya ya hareket ediyoruz. Yaklaşık  3,5 saatlik bir yolculuk sonrası Sofya havalimanına varıyoruz. 

11 ŞUBAT 2024        

Havalimanında  bizleri bekleyen aracımızdaki yerlerimizi aldıktan sonra Bansko ya hareket ediyoruz. Gerekli molalarla birlikte sabah saat 07:00 gibi Bansko da bulunan otelimize varıyoruz. Kahvaltımızın ardından kısa bir bekleme sonrası odalarımıza geçiyoruz.  Kayak meraklısı misafirlerimiz ise oda bekleme ile vakit kaybetmek istemezlerse otele 5 dakika mesafede bulunan liftlerle Avrupa’nın en güzel pistlerinde diledikleri gibi vakit geçirebilirler.  Dinlenmek isteyen misafirlerimiz otelimizin sauna, hamam veya kapalı havuzundan faydalanabilirler. Aksam yemeğinde tekrar bir araya geliyoruz. Geceleme otelimizde.

12 - 14 ŞUBAT 2024

Kahvaltı sonrası serbest zaman.  Otelimiz konum itibarıyla hem kayak pistlerine hemde Bansko şehir merkezine çok yakın olması sebebiyle gerek otelimizin imkanlarından faydalanabilirsiniz gerekse cevrenizi keşife çıkabilirsiniz. Kayak meraklıları için birbirinden güzel pistler sizleri bekliyor. Yürüyüş ve fotoğraf meraklıları için doğanın beyaz bir gelinlikle örtülmüş cam ve kayın ormanları arasında yapacakları geziler ve çektikleri fotoğraflarla unutulmaz bir tatilin birbirinden güzel karelerini ölümsüzleştirme olanağını kacırmamalarını tavsiye ediyoruz. Cocukluk günlerine dönüp kar topu oynayıp olmazsa olmaz kardan adamımızı hep birlikte yapıp fotoğraflamayı ihmal etmiyoruz.

15 ŞUBAT 2024        

Son günümüzde kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıp Sofya ya hareket ediyoruz.  Sofya da gerçekleştireceğimiz şehir turumuz sonrasında kısa bir serbest zaman verip ardından havalimanına geçiyoruz. Saat 14:55'te kalkacak uçağımızla Londra (Stanstead ) ya geri donuyoruz. 

Gezi Ücreti : £799

TURA KATILMAK İÇİN HEMEN ARAYIN YERİNİZİ AYIRTIN TEL: 020 866 11 805

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER                             

Londra Sofya arası uçak bileti             
Emerald otelde 4 gece konaklama            
Kahvaltı ve akşam yemeği

İlk gün otelde alınacak sabah kahvaltısı 

Havalimanı - Otel arası transferler 

Sofya şehir turu

ve Right Holidays Refakatı 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Kayak malzemeleri kiralama ve lift ücretleri

Kayak için özel ders

Otelde alınan icecekler ve diğer kişisel harcamalar

Otel Özellikleri:


Havalimanına mesafe : 160 km to Airport

Sofia Pist liftlerine mesafe : 300m

Merkeze mesafe : 1km

Para makinası ( cash machine) mesafe : 50 m

Restaurant ve Dükkanlara mesafe 20 m


TURA KATILMAK İÇİN HEMEN ARAYIN YERİNİZİ AYIRTIN
020 866 11 805

Right Holidays Head Office: 59 Stoke Newington High Street London N16 8EL       

Right Holidays Branch: 445 Green Lanes, Haringey  London N4 1HA

Tel : 0208 6611805      

E-mail: [email protected]

www.rightholidays.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.