Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Ramazan Londra Türk gece Dünya Prömiyeri MODEL HANDE ARAS Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Yolanthe Cabau Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Romada özel ödüle Halil Ergün

Londra'da Suna Alan ile Kadınlar için Açık Mikrofon

DB Music ve Local and Live Hackney Projesi, Suna Alan ile 'Kadınlar için Açık Mikrofon' etkinliğine ev sahipliği yaptı.

- Bu haber 143 kez okundu.

Londra'da Suna Alan ile Kadınlar için Açık Mikrofon

Eşsiz Bir Gece: Suna Alan ile 'Kadınlar için Açık Mikrofon' Etkinliği İlgi Odağı Oldu. Sanatçı Suna Alan ile Londra'nın özel müzik ve sanat mekanı DB Music'in ev sahipliğinde, Local and Live Hackney Projesi işbirliğiyle ''Kadınlar için Açık Mikrofon'' etkinliği büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. Etkinlik, göçmen kadınların zorluklarını tartışıp, sanatsal yönlerini sergilemelerine olanak sağlayan değerli bir platform oldu.Suna Alan, seslendirdiği şarkılarla dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatırken, şarkıların hikayelerini de paylaşmaktan çekinmedi. Etkinliğe katılan kadınlar, duygu dolu söyleşiler ve şiir okumalarının yanı sıra, Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılar seslendirerek, kendilerini ifade etmenin gücünü bir kez daha gösterdiler. Aynı zamanda dans ederek, coşkulu bir atmosfer oluşturdular.

Katılımcılar, etkinliğin içerik olarak oldukça nitelikli ve doyurucu olduğunu dile getirerek, benzer etkinliklerin tekrarlanması isteğinde bulundular. Göçmen kadınların yaşadığı zorluklara dikkat çeken Suna Alan, böyle bir etkinliğin bu kadınlar için mükemmel bir platform olduğunu ve gelecekte de tekrarlamayı planladıklarını açıkladı. Alan, ''Bu anlamlı etkinlik, sanatın ve müziğin birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyarak, göçmen kadınların sesine kulak veren, onların hikayelerine tanıklık eden bir buluşma oldu'' dedi. 

''Kadınlar için Açık Mikrofon'' etkinliği, hem sanatçı Suna Alan'ın eşsiz performansı hem de katılımcı kadınların coşkulu katılımıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.