Öne Çıkanlar Spektrum Lambalar Miss Turkey 2019 Anadolu Atesi Türk pop müziğinin İtalya SEBZE ingiltere Xiaomi ilk elektrikli otomobil İngiltere Prens Türkmenköy londra İyi Değilim Akan Oza londra Öğretmenler Günü tekli single Hakan Süersan Barbaros Şansal ingiltere Doğanspor Türkçe Sertifika Töreni gunes Haydi Gel Benimle Ol British Kebab Awards

 Londra’da Cumhuriyet'in 100. Yılına Muhteşem Balo 

Londra'da Cumhuriyet 100. Yıl Balosu, 29 Ekim 2023 tarihinde Natural History Museum'un eşsiz atmosferinde gerçekleşecek.

- Bu haber 570 kez okundu.

 Londra’da Cumhuriyet'in 100. Yılına Muhteşem Balo 

İngiltere’de yaşayan Türk Camiası 29 Ekim Pazar günü dünyanın en prestijli mekanlarından Natural History Museum’da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını unutulmaz bir geceyle kutlamaya hazırlanıyor. Bu özel gece, ünlü Türk şarkıcı ve piyanist Karsu'nun muhteşem konseri eşliğinde gerçekleşecek.Cumhuriyet 100. Yıl Balosu, 29 Ekim 2023 tarihinde saat 19:23 itibariyle Natural History Museum'un eşsiz atmosferinde gerçekleşecek. Bu gece, Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli bir dönüm noktasını anmak ve coşkuyla kutlamak için bir araya gelecek olan konuklar için unutulmaz anlar sunacak.Natural History Museum'un tarihi binası, bu özel etkinlik için zarif bir şekilde dekore edilecek ve gecenin teması Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına adanmış olacak. Karsu'nun canlı performansı, konuklara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak ve geceyi daha da özel kılacak.Bu özel gecenin gelirleri, TEV UK, GEV, BUMED ve TED kurumlarına bağışlanacak ve öğrencilere burs sağlamak için kullanılacak. Katılımcılar, hem Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yaş Günü’nü kutlayacak; hem de eğitim fırsatlarını destekleyerek, Cumhuriyet’in 2. Yüzyılını inşa edecek gelecek nesillere katkıda bulunacaklar.

Natural History Museum'da düzenlenecek Cumhuriyet 100. Yıl Balosu, Türk ve dünya kültürünün bir araya geldiği, dostlukların pekiştiği bir gece olacak. Davetliler, gece boyunca dans edecek, lezzetli Türk mutfağından örnekler tadacak ve unutulmaz anılar biriktirecekler.

Biletler Kısıtlı Sayıda
Sadece 300 adet biletin satışa çıktığı etkinliğin biletleri www.cumhuriyetbalosu.com adresinden satışa sunuldu.

Sponsorluk için: [email protected] 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.