Öne Çıkanlar İngiltere ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Rasmus Ankersen Salla Salla MI VOZ Alevi Festivali Julia Seibert KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL Christian Wakeford Mixed art performersism Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ Güzel bir kadınla UYUŞTURUCUYA HAYIR İngilterede İngilterede sokaklardaki Londra kapandı TFF

Londra’da İstanbul Elsewhere ile İstanbulluluk projesi  

İstanbulluluk projesi  İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde kurdukları yaratıcı konsept meyhanelerle, Londralı müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor

- Bu haber 281 kez okundu.

Londra’da İstanbul Elsewhere ile İstanbulluluk projesi  

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbulluluk projesi İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde kurdukları yaratıcı konsept meyhanelerle, Londralı müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. İstanbul Elsewhere'den yapılan açıklama şöyle: "Biz bizeyiz ve yine güzeliz! 23 Haziran’da yıldızların altında, Açık Hava Meyhanesi’ndeyiz 23 Haziran Cuma, Londra’nın ferah bir yaz akşamında Açık Hava Meyhanesi’nde buluşuyor ve kadehlerimizi yan yana gökyüzüne kaldırıyoruz. Bize iyi gelen kelimeleri hep birlikte topluyor, rakı şişelerimizin üstüne yazıyoruz. Gelin hep birlikte yıldızların altında Açık Hava Meyhanesi’nde buluşalım!"


Detaylar ve bilet almak için: https://www.istanbulelsewhere.com/acik-hava-meyhanesi 

Istanbul Elsewhere nedir?

İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini merak etme, anlamaya çalışma, bulduğunu da paylaşma projesidir; ama “dışarıdan” bakarak… İstanbul’u değil İstanbulluluğu anlatıyoruz. Yedi göbek geriye giden değil kendine İstanbullu diyen herkesi dahil ediyor, nerede yaşanırsa yaşansın bitmek bilmeyen bir muhabbetten dem vuruyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.