Öne Çıkanlar Wimbledon Schiller ve Simge Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Londralı Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin tatile gideceği şehirleri açıkladı

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, sosyal medya hesaplarından sık sık tatil paylaşımları yapıyor. Şevval Şahin tatile gideceği şehirleri açıkladı ... İşte tatil rotası

- Bu haber 674 kez okundu.

Londralı Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin tatile gideceği şehirleri açıkladı

Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan genç manken, tatil anılarını, favori tatil yerlerini ve bavulunda olmazsa olmazlarını anlattı.13 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Şevval Şahin, altı yaşında Londra'da yaşamaya başladı. Doğu Londra Üniversitesi Moda İşletmesi Bölümünde eğitim gördü. Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci seçildi. Bu derecesiyle Miss World 2018'de Türkiye adına yarışmaya hak kazandı.MAG Temmuz sayısına röportaj veren tescilli güzel, 2022 yazı için tatil planlarını anlattı: Çoğu tatilim spontane gelişiyor. Plan yapsam da en son kararım o anki moduma göre değişebilir.

Şu an ajandamda yazılan tatillerim Mikonos, İbiza, Capri, Kapadokya, Çeşme ve Bodrum.Unutamadığınız tatil anısı sorulan Şevval Şahin, "İlk Endonezya tatilinde telefonum çekmedi ve tüm tatil boyunca adada inanılmaz hatıralar biriktirdim" yanıtını verdi.

400 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı iddialı pozlarla adından söz ettiren 22 yaşındaki model, "Türkiye’de ve dünyada en sevdiğiniz tatil yerleri?" sorusu üzerine ise şu ifadelerini kullandı:Türkiye’de en sevdiğim tatil yeri galiba Bodrum. Annemle babamın burada sekiz yıl yaşamış olması, bende Bodrum'un ev olduğu hissini yaratıyor ve kesinlikle mekânlar, oteller, hizmet çok iyi. Dünyada en sevdiğim tatil yerini söylemek çok zor olur ama sanırım Miami.Bu yılki tatil bavulu favorilerini anlatan Şevval Şahin, “Tatil bavul favorilerim kesinlikle iyi güneş kremi ve vücut yağı. Terliklerim, kocaman hasır plaj çantam ve tabii ki rengârenk bikinilerim” şeklinde konuştu. Öte yandan ünlü manken, zaman geçirmekten en çok keyif aldığı tatil partnerlerinin ise arkadaşları ve ailesi olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.