Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Ramazan Londra Türk gece Dünya Prömiyeri MODEL HANDE ARAS Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Yolanthe Cabau Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Romada özel ödüle kısa metraj

Türk markası Barrus Londra Moda Haftası'nda yeni koleksiyonunu tanıttı

Türk ve Hollywood yıldızını giydiren Barrus markasının kreatif direktörü Neslişah Yılmaz Hidayetoğlu, yeni koleksiyonunu Londra Moda Haftası'nda tanıttı.

- Bu haber 43 kez okundu.

Türk markası Barrus Londra Moda Haftası'nda yeni koleksiyonunu tanıttı

Barrus'un Londra Moda Haftası Defilesi.Pet şişelerden dönüştürülmüş kumaşlardan tasarladığı koleksiyonlarla tanınan Türk markası Barrus, Londra Moda Haftası'nda yeni koleksiyonunu tanıttı.Pek çok Türk ve Hollywood yıldızını giydiren Barrus markasının kreatif direktörü Neslişah Yılmaz Hidayetoğlu; sıfır atık prensibiyle ve recycled kumaşlar ile hazırladığı koleksiyonunu, ilk kez Londra Moda Haftası'nda tanıttı. Tel kırma sanatıyla, Anatolian Craft tarafından hazırlanan ayakkabıların tasarımlara eşlik ettiği defileyi Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Tuvana Türkay, Lily Catalifo, Stefanie Martini gibi ünlü simalar izledi.

Türk markası Barrus, son koleksiyonuyla bir kez daha Londra Moda Haftası'nda görücüye çıkardı. Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Tuvana Türkay, Lily Catalifo, Stefanie Martini ve Elizabeth Tan gibi ünlü isimlerin izlediği defile yoğun ilgi gördü. Defile öncesi Türkiye Büyükelçilik Konutunda, Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'ın eşi Sevcan Ertaş ev sahipliğindeki davette, Neslişah Yılmaz Hidayetoğlu, Artue markası ile yaptıkları iş birliğinin detaylarını markanın kurucusu Hülya Kayhan ile konuklara anlattı.

Markanın iş birliği yaptığı Artue markasının defile alanı ve tüm katılımcılara özel hazırladığı aromaterapi yağları da Londra'da büyük ilgi gördü. Defile öncesi Türkiye Büyükelçilik Konutu'nda, Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'ın eşi Sevcan Ertaş'ın ev sahipliğinde verilen davette Hidavetoğlu; Kayhan ile iş birliğini konuklarla paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.