Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum

Türkiye Güzeli Şevval Şahin sonunda isyanını dile getirdi ! Bıktım artık ! Yes I'm an Avatar. I love it

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, zayıflığı hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi, Size anormal geldiği için kilo almayacağım

- Bu haber 539 kez okundu.

Türkiye Güzeli Şevval Şahin sonunda isyanını dile getirdi ! Bıktım artık !  Yes I'm an Avatar. I love it

AVRUPA GAZETE/LONDRA-2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, zayıflığı hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. "Size anormal geldiği için kilo almayacağım" diyen Şahin, "Saçma yorumlarınız ve mesajlarınızdan bir tık bıktım diyebilirim. Ben aşırı uzun, ince bacaklarımı çok seviyorum. Beni Şevval yapan da size göre anormal olan vücudum" ifadelerini kullandı.Paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Şevval Şahin, önceki gün objektif karşısına geçti. Kahverengi taytı ve siyah deri ceketi ile poz veren Şahin, yeni fotoğraflarını, "Mükemmel pazar' diyebiliriz" sözleriyle yayınladı. Şevval Şahin isyan etti: Bıktım!   22 yaşındaki ünlü model, paylaştığı son karelerle sosyal medyada tartışma konusu oldu. Takipçileri Şahin'in bacak boyuna ve zayıflığına takıldı. Kullanıcılar, ünlü modele, "Biraz kilo al, aşırı zayıf görünüyorsun" şeklinde yorumlarda bulundu.

Ardından zayıflığı hakkında yapılan ağır eleştirilere yanıt veren Şevval Şahin, konuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

Ünlü model, "Hayır, size anormal geldiği için kilo almayacağım. Sizin saçma yorumlarınız ve mesajlarınızdan bir tık bıktım diyebilirim. Yorum silip, block etmekten (engellemek) de çok sıkıldım. Siz hangi kiloda mutluysanız öyle olun, başkalarının kilosuna karışmak ne? Sanki sosyal medyada ideal güzellik kavramı yokmuş gibi bir de kadınlardan hala body shaming (vücudu aşağılama),cyber bullying (siber zorbalık) görmek çok üzücü. Hem equality (eşitlik) diyorsunuz hem de Instagram'da popüler hesapları yargılamaktan çekinmiyorsunuz. Yazık! Ayrıca ben aşırı uzun, ince bacaklarımı çok seviyorum. Beni Şevval yapan da size göre anormal olan vücudum. Yes I'm an Avatar. I love it. (Avatar’ım, bunu seviyorum) Tabii ki her zaman pozitif mesaj atanları da görüyorum. Hep unuttuğumu, görmediğimi sanmayın" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.