Öne Çıkanlar Spektrum Lambalar Miss Turkey 2019 Anadolu Atesi Türk pop müziğinin SEBZE ingiltere Xiaomi ilk elektrikli otomobil İngiltere Prens Türkmenköy londra İyi Değilim Akan Oza londra Öğretmenler Günü tekli single Hakan Süersan Barbaros Şansal ingiltere Doğanspor Türkçe Sertifika Töreni gunes Haydi Gel Benimle Ol British Kebab Awards Windsor Çerçevesi

Zeynep Bastık müzik dünyasının zirvesinde yeni yaşını kutladı

Şarkıları dillere marş olan, son teklisi Eyvah ile gündemden düşmeyen Zeynep Bastık müzik dünyasının zirvesine tırmanmaya devam ederken yeni yaşına girdi.

- Bu haber 49 kez okundu.

Zeynep Bastık müzik dünyasının zirvesinde yeni yaşını kutladı

MAGAZİN-Bugün 30 yaşına giren Zeynep Bastık, Urla’daki çiftlik evinde, sadece yakın arkadaşlarının davetli olduğu, “Roman Havası” konseptli bir parti verdi.Şarkıları dillere marş olan, son teklisi ‘Eyvah’ ile gündemden düşmeyen Zeynep Bastık müzik dünyasının zirvesine tırmanmaya devam ederken yeni yaşına girdi. Bugün 30 olan Bastık, Urla’daki evinde çılgın bir doğum günü partisi verdi. “Roman Havası” temasıyla düzenlenen kutlamaya Zeynep Bastık’ın yakın dostlarından oluşan bir davetli grubu konsepte uygun kıyafetlerle geldi.

Parti için özel bir Roman orkestrası kuruldu ve sahneye çıkan Zeynep Bastık popüler şarkılarını Roman tarzında söyleyerek gecenin enerjisini yükseltti.

Partide dokuz sekizlik havalar eşliğinde göbekler atıldı, darbukalar çalındı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.