Öne Çıkanlar Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Pantene Altın Kelebek Allegro Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Cyprus Paradise Kaybolan Futbolcu Aslıhan turan dogan Tunceli İngiltere Prensi Harryyi Sinek Lokanta Its Anatolia Fıccın londra ataturk Londradan Balkan turu Alman müzik grubu Akin Uysal prostat kanseri TTFF başkanı İrfan Davulcular

Adriana Lima, Türk iş adamıyla samimi şekilde görüntülendi

Bir süre önce Metin Hara'dan ayrılan Adriana Lima, bir Türk iş adamı Emir Uyar ile samimi şekilde görüntülendi

- Bu haber 285 kez okundu.

Adriana Lima, Türk iş adamıyla samimi şekilde görüntülendi

Çok konuşulan bir ilişki yaşadığı Metin Hara ile yollarını ayıran Adriana Lima, Türk işadamı Emir Uyar ile Mikonos adasında el ele görüntülendi. İkili yata binerken objektiflere yakalandı.

YAT GEZİSİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Adriana Lima ve Emir Uyar daha önce Venedik'te bir yat gezisinde görüntülendi. Ardından da birlikte çıktıkları akşam yemeğinde yine samimi şekilde fotoğrafları çekildi. Lima ve Uyar son olarak Mikonos'ta el ele ortaya çıktı.İngiliz basını Uyar'dan "Lima'nın yeni erkek arkadaşı" olarak söz etti. Ailesi Venedik'te de şubesi bulunan bir otel zincirinin sahibi olan Uyar, kendisi de ailesiyle birlikte çalışıyor. Uyar, daha önce de Lindsay Lohan ile iş birliği yapmıştı. 38 yaşındaki iki çocuk annesi Adriana Lima basketbolcu Marko Jaric, 2006 ile 2016 arasında evliydi. Ancak Jaric aldatınca boşandı. Metin Hara ile bir buçuk yıl süren birlikteliği de geçen yıl sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
Adriana LimaEmir Uyar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.