Öne Çıkanlar Sena Şener Diplomat Travel Parmak İzi Xiamoi SU7 araba St. Marys Islingtonda yeni ürünü 2024 Oscar Ödüller Fıccın Kozmetolog Ozan Bayraşa Psychedelic Dünyası Alman müzik grubu March the Month Kahramanmaraş BURSA BÜLBÜLÜ Aleyna Tilki ilk albüm Londralı şarkıcı İrlanda Londra 2024 Balfour Deklarasyonunun

Aleyna Tilki Doğru Yönlendirilirse Biçilmiş Kaftan Olur

- Bu haber 189 kez okundu.

Aleyna Tilki Doğru Yönlendirilirse Biçilmiş Kaftan Olur

90’lar pop müziğinin en önemli yıldızlarından Nalan Loca Dergisinden Sedat Sarıkaya ile yaptığı Röportajda Merve Özbey, Derya Uluğ, İrem Derici çok yenilerden Aleyna Tilki başarılı bulduğunu eğer doğru yönlendirilirse herkesten ayrı olarak uzun yıllarca yerini koruyacak, tam bu iş için biçilmiş kaftan olarak görüyorum dedi ve İrem Derici için Televizyon çekiminde bir araya geldik. Ben zaten takip ediyor ve beğeniyordum Duygulara hitap eden aynı futbol gibi sevenler sevmeyenler fanatikliği yaratan bu zor meslekte enerjisi yüksek başarısı hep daim olsun Hep gülsün güldürsün diye bahsetti.

Anahtar Kelimeler:
Aleyna TilkiMerve Özbey
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.