Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

Ata Demirer: Cem Yılmaz’la aramızda kibar bir flört var

Eyvah Eyvah çekersem Cem'e teklif götüreceğim , Ata Demirer 22 kiloyu nasıl verdiğini anlattı

- Bu haber 89 kez okundu.

Ata Demirer: Cem Yılmaz’la aramızda kibar bir flört var

Ata Demirer, yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği, BloombergHT ekranlarında yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. 

Ata Demirer, diyetisyen yardımı almadan 22 kilo verdiğini belirterek, yaptığı diyeti ilk kez Fatih Altaylı'ya anlattı. Ata Demirer: "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim, direkt et - balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4 buçuk ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım. Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona dedim ki ne yiyorsun, ekmek yemiyorum dedi, ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun dedim :) Sabahları 1 dilim ekmek yiyorum bir daha yemiyorum dedi. ben de deneyeyim dedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahildeTopkapı Sarayı'na doğru yürüyorum, bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim" 

Cem'le aramızda kibari bir flört var

Eyvah Evyah çekersem Cem'e teklif götüreceğim

Ata Demirer'in Cem Yılmaz yorumu da gündeme oturacak. Ata Demirer, Cem Yılmaz'ın Bursa Bülbülü setine baklava gönderdiğini söyledi. Ata Demirer "Cem sete baklava yolladı. İkimizin ortak bir özelliği var sevmediğimiz argumanı kullanmıyoruz; o yüzden sevgisine eminim. Eyvah Eyvah çekersek Cem'e teklif götüreceğim" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Ata DemirerCem Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.