Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Kazablanka Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum cellist Londra Geceleri Our Future Health

Bodrum güzellerinin Salih Güney ile selfie klasiği

Salih Güney’den genç yeteneklere destek… 4. yıl selfi pozu…Kral ve Kraliçe” adayları kampta. Ödülü “oyunculuk eğitimi olan” tek yarışma 

- Bu haber 288 kez okundu.

Bodrum güzellerinin Salih Güney ile selfie klasiği

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması” adayları Bodrum Torba Samara Hotel’de kampa girdiler. Yoğun bir kamp programı içine giren adaylar  Bodrum’da düzenlenen etkinliklere de katılıyorlar. Başvuruda bulunan 925 kişi içinden seçilen 24 aday ünlü oyuncu ve jüri üyesi Salih Güney ile de selfie pozu verdiler. Salih Güney her yıl jüri üyesi olarak katıldığı yarışmanın kampında adaylar ile selfie çekmeyi adeta bir gelenek haline getirdi. Bir haftalık kampın ardından Kral ve Kraliçe salı gecesi yapılacak galada taç giyecekler. 

Efsane magazin dergileri Ses ve Hayat tarafından 70’li yıllarda düzenlenen, “Sinemanın Kral ve Kraliçesini” seçerek Yeşilçam’a pek çok oyuncu kazandıran ‘artiz yarışması’ günümüzde “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması” adıyla 6 Temmuz Salı gecesi Bodrum Torba SAMARA Hotel’de yapılacak. Sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler kazandırmak için üç yıldan bu yana Engelsiz Yaşam Vakfı yararına Vizyon Production ve Bonart Ajans işbirliğiyle düzenlenen yarışmada “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” taç giymeyi bekliyorlar.
Bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin manevi katkılarıyla gerçekleştirilecek “4. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nı Ayça Kuru ve Tayyar Işıksaçan sunacaklar. Sinema müzik ve dizi sektörünün önemli isimlerinin jüri üyesi olacağı final gecesi öncesi ise adaylar Bodrum Torba Samara Hotel’de düzenlenen basin toplantısına katıldılar. 

Salih Güney’den genç yeteneklere destek… 4. yıl selfi pozu…

Objektiflere poz veren adayları jüri üyesi ve ünlü sinema oyuncusu Salih Güney’de yalnız bırakmadı. Kamp boyunca yanlarında olan usta oyuncu deneyimlerini de gençlere aktardı. Her yıl katıldığı yarışmanın kampında adaylar ile birlikte selfie çeken ünlü sanatçı bu yılda bu geleneğini bozmadı ve dördüncü yıl selfiesi çekti. Basın toplantısında bilgi veren yarışma komitesi başkanı Atilla Kaplakarslan “Bizim yarışmamızın en önemli özelliği ödülü eğitim olan tek ve ilk yarışma olmasıdır. Burada Kral ve Kraliçe seçilen adaylar ile derece alanlar sinema ve oyunculuk üzerine eğitim almaya da hak kazanacaklar. Eğitim almadan hiç bir gencimizi sinema dünyasının içine atmayız. Bu bizim en önemli kuralamız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.