Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu Kate Winslet Tres Palabras DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI İçerde Kerem Bürsin Maldivler G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Philip Mountbatten

Bu kalçaları nasıl yaptın yorumları ünlü TV yıldızına hayranlarından geldi

İngiliz televizyonlarının severek takip edilen programı Aşk Adası ile ünlenen Zara McDermott yaptığı paylaşımla hayranlarını mest etti. Bazı hayranları ünlü TV yıldızına "Bu kalçaları nasıl yaptın" yorumları yağdırdı.

- Bu haber 504 kez okundu.

Bu kalçaları nasıl yaptın yorumları ünlü TV yıldızına hayranlarından geldi

TV yıldızı Zara McDermott paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Zara McDermott 3 kilo verdikten sonra spor salonunda çalışırken yaptığı ayna selfiesini paylaştı.Ünlü isim spor salonuna gitme yasağı bitince hemen spora koştu. Turuncu taytıyla ayna önünde poz veren 23 yaşındaki Zara McDermott olay oldu. McDermott paylaşımına "Spor salonu hakkında yeterince gönderi paylaşmadığımı fark ettim ve hemen yapmalıyım! İşte bugün başlıyorum" notunu düştü.Kendimin en iyi versiyonuyla 2021'e gireceğim diyen ünlü yıldızın paylaşımlarına beğeni yağdı.Tv yıldızının zayıf görüntüsü bazı hayranlarının ise tepkisini çekti.

Zara McDermott tepkilere "Benimle aynı yolda olan diğer insanları daha sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeleri için motive etmek istiyorum. Asla kilo vermekle ilgili değil" dedi.

Bazı hayranları ünlü TV yıldızına "Bu kalçaları nasıl yaptın" yorumları yağdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.