Öne Çıkanlar IKBY Londra Turkiye Elnar Xelilov Wimbledon Barrus 100. Yıl Özgürlük Marşını İngiltere ADD Bafta TV Ödülleri Kate Winslet Necil Kazım Akses Yasak elma Londra eski güvenlik ataşesi Özgür Canyurt Kraliçe 2. Elizabethin cenaze töreni nasıl olacak İngiltere kuraklık bolgeleri Sezen Aksu şarkısıyla Aşk Adası 2022 Soirées Rouges Ersin Korkut Kıbrıs Türk Dernekleri

Cem Yılmaz ile görüntüler sonrası Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama

İddiaların ardından Atina'da görüntülenen Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz ikilisinden Sarıkaya yaptığı ilk açıklamada birlikteliğini doğruladı.

- Bu haber 320 kez okundu.

Cem Yılmaz ile görüntüler sonrası Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama

Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaptıkları tatildeki fotoğrafları gündem olanSerenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz ikilisi Türkiye'ye döndü.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yılmaz öğle saatlerinde yurda dönerken, Sarıkaya ise akşam 17.20 uçağı ile İstanbul'a iniş yaptı.

Kendisinin İstanbul'da işi olduğu için Yılmaz'la birlikte dönemediğini söyleyen Sarıkaya, "Her şey gördüğünüz gibi. Daha müsait bir zamanda konuşalım" dedi.

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, ‘Hiç kimseyi stalk’luyor musun?’ sorusuna “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona... O stalk mu oluyor?” yanıtını vermişti.

Anahtar Kelimeler:
Cem YılmazSerenay Sarikaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.