Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ Salla Salla Christian Wakeford Yağmur Akdağ UYUŞTURUCUYA HAYIR İngilterede Londra kapandı TFF piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi Tel Aviv TC Büyükelçisi Aslıhan turan dogan UMHD Sosyal Çalışmalar Kurulu Başkanı Sümeyye Nur Düzcan Gazel ingiltere londra Kültür Sanat şarkı söylemek Prof. Dr. Abdulvahap Kara Barbie Ebru

Gülben Ergen binlerce seyirci karşısında yeni yaşını kutladı

Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden Gülben Ergen önce sahne aldığı Vize’de binlerce seyirci karşısında yeni yaşını kutladı. Konser sonrası eve dönüşte ise çocuklarıyla pasta kesti.İ

- Bu haber 91 kez okundu.

Gülben Ergen binlerce seyirci karşısında yeni yaşını kutladı

İSTANBUL (İGFA) - Gülben Ergen’in yoğun temposu yaz başından beri devam ediyor. Ara vermeden sahne çalışmalarına devam eden Ergen konserden konsere koşuyor. Dün gece Vize Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Vize Tarih ve Kültür Festivali kapsamında konser veren Gülben Ergen, Gülşah Saraçoğlu imzalı bir kıyafet giymişti.25 Ağustos doğumlu Ergen’e ünlü koreograf Uğurkan Erez ve Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp sahnede bir sürpriz yaptı. Şaşkınlık ve mutlulukla doğum günü tebriklerini kabul eden Gülben Ergen sahneye gelen pastayı ise Erez ve Özalp ile birlikte kesti.


Konser sonrası İstanbul’a dönem Gülben Ergen’e ikinci sürpriz de oğullarından geldi. Uyumadan annelerini evde pastalarıyla bekleyen Atlas, Ares ve Güney Erdoğan, Gülben Ergen’i kapıda “İyi ki doğdun” şarkısıyla karşıladı.

Duygulanan Ergen tek tek çocuklarına sarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.