Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

Hadise 2022'ye veda ederken cüretkar pozlarını paylaştı

2022 yılında özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak yıl boyu çektirdiği cüretkar fotoğraflarını yayınladı.

- Bu haber 331 kez okundu.

Hadise 2022'ye veda ederken cüretkar pozlarını paylaştı

Bu yıl iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturduktan 4 ay sonra boşanan Hadise, özel hayatıyla seneye damga vurdu. Kariyerinin yanı sıra evliliği ve sonrasında yaşananlarla gündemden düşmeyen şarkıcı, 2022'nin son günlerinde sosyal medya hesabından yıl boyu çektirdiği fotoğrafları paylaştı. 

CESUR POZLARINI YAYINLADI

14,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 2022'ye veda paylaşımı yaparak bir video paylaşan Hadise'nin iç çamaşırlı ve bikinili pozları dikkat çekti. Şarkıcının "Söz veriyorum 2023 daha güzel olacak" notuyla yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

Anahtar Kelimeler:
HadiseMagazinHaberler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.