Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökçe ANKARA ANLAŞMASI Murat Basoglu Aerobik Perşembe Sineması Londrada Anadolu Gülşah Akçay Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Bafta TV 2023 Kate Winslet Tres Palabras Türk rock DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı 

Hadise'nin Kaan Yıldırım ile ayrılığını duyurmasının ardından küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den fotoğraf geldi.

- Bu haber 1088 kez okundu.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı 

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi. Şarkıcı Hadise'nin Kaan Yıldırım ile ayrılığını duyurmasının ardından küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den fotoğraf geldi. Açıkgöz'ün, 'boynuz' paylaşımı 'ihanet' göndermesi olarak yorumlandı.Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı Yaklaşık sekiz aydır aşk yaşayan Hadise-Kaan Yıldırım çifti, yollarını ayırdı.Hadise, ayrılık sonrası, "Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim; bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın" açıklamasını yaptı.Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı Yıldırım'ın Hadise'yi sosyal medyada silmesinin ardından şarkıcının geçtiğimiz yıl tartışma yaşayarak, görüşmediği ablası Hülya Açıkgöz de yaptığı paylaşımla dikkat çekti.Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı Açıkgöz'ün 'Boynuz' paylaşımıyla, Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı öne sürüldü.

Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim; bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın" açıklamasını yaptı.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı Yıldırım'ın Hadise'yi sosyal medyada silmesinin ardından şarkıcının geçtiğimiz yıl tartışma yaşayarak, görüşmediği ablası Hülya Açıkgöz de yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi! Kaan Yıldırım ile ayrılmıştı Açıkgöz'ün 'Boynuz' paylaşımıyla, Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.