Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler

İbrahim Tatlıses'ten Hadise'nin fotoğrafına çok konuşulacak yorum

Güzel popçu Hadise'nin makyajsız fotoğrafına türkücü İbrahim Tatlıses'ten yorum geldi

- Bu haber 229 kez okundu.

İbrahim Tatlıses'ten Hadise'nin fotoğrafına çok konuşulacak yorum

Instagram'ı aktif kullanan ünlülerden olan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. İbrahim Tatlıses ise Hadise'nin makyajsız fotoğrafına sessiz kalmadı. Tatlıses, Hadise'nin makyajsız fotoğrafına, "Çok güzel zaten güzeldi." yorumunu yaptı.

REKLAM ANLAŞMASIYLA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Hadise yaptığı reklam anlaşmasıyla gündeme oturmuştu. Pop yıldızı Hadise'nin bir içecek firmasıyla reklam anlaşması yaptığı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin bu anlaşmadan yıllık 5 milyon TL kazanacağı öğrenildi. Hadise'nin bir yıllık anlaşmanın 3,5 milyon TL'sini peşin aldığı iddia edilmişti.

Anahtar Kelimeler:
İbrahim TatlısesHadise
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.