Öne Çıkanlar Ebru İngilterede hükümet Minnettarım Sinek Lokanta Seher ile Ali tiyatro oyunu Rishko Güzellik Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı CheMen Sefo Klasik ile modern Rasmus Ankersen Henrik Kraft 2022 Yılına Kuantum Alanının Genel Taraması AYDİLGE Modern Türk Mutfağı Kraliyet Müzik Akademisi Bozcaada Leena Shindondola İngiliz televizyon Bekir Utku Ataha Londrada

İngiliz kraliyet ailesinin bir numaralı veliahtı Prens William'ın yasak aşk söylentisi

Konuyu takip edenlerin artık çok iyi bildiği gibi William ile ilgili bir yasak aşk söylentisi 2019 yılından bu yana ortada dolanıyor.

- Bu haber 100 kez okundu.

İngiliz kraliyet ailesinin bir numaralı veliahtı Prens William'ın yasak aşk söylentisi

MAGAZİN-Eğer ortada bir kraliyet ailesi varsa hele de göz önünde evli bir çift söz konusuysa hemen ardından "yasak aşk" söylentilerinin gelmesi de muhtemel. Çünkü bu da işin tuzu biberi. Tam da İngiliz kraliyet ailesinin bir numaralı veliahtı Prens William'a olduğu gibi. Konuyu takip edenlerin artık çok iyi bildiği gibi William ile ilgili bir yasak aşk söylentisi 2019 yılından bu yana ortada dolanıyor. Buna göre William, karısı Kate'i, üçüncü bebekleri Louis'ye hamile olduğu sırada aile dostları Marki David Cholmondeley'in karısı  Rose Hanbury ile aldattı. Hatta söylentiler bir ara daha da ileri noktaya taşındı. Norfolk'ta Rose ve David'e komşu olarak yaşadıkları evden de bu yüzden ayrıldılar Kate ile William.

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın
 
Kısaca özetlersek William, bir zamanlar babası Charles'ın annesi Diana'ya yaptığını yaptı ve evlilik dışı bir ilişki yaşadı. Komşusu ve ailesi dostu David Cholmondeley'in eski bir model olan karısı Rose ile Kate'i aldattı. Ama William'ın arasının bozuk olduğu kardeşi Harry ve karısı Meghan Markle'a yakınlığıyla bilinen yazar Omid Scobie'ye bakarsanız bu dedikodularda doğruluk payı yok. Geçen yılın sonlarında çıkardığı Endgame adlı kitabında da bu konuya değindi Scobie. Hatta konuk olduğu röportajlarda bu konu kendisine sorulduğunda "sadece bir dedikodu" olduğunu bir kez daha tekrarladı.  Scobe'nin savunduğuna göre William'ın Rose ile yasak bir ilişki yaşadığı doğru değil. Ama bu türden tüm dedikodularda olduğu gibi sadece ülke içinde değil tüm dünyada yayıldıkça yayılmasının önüne geçmek de imkansız. Omid Scobie bu konuda Entertainment Tonight'a verdiği röportajda şunları söyledi: " Bir dedikoduyu kendi haline bırakırsanız siz daha ne yapacağınıza karar veremeden dünyanın çevresini 20 kez dolaşır bile."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.