Öne Çıkanlar Alman müzik grubu CSO Ada Ankara Londra dj Buckingham Sarayından MIKE TYSON Ceyda Kasabalı Pantene Altın Kelebek Melodi müzik GASTRONOMİ FESTİVALİ Miss Turkey 2019 Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Dilek İmamoğlu Mehmet Kosovalı Bursa Devlet Tiyatrosu Cem Yılmaz hastalandı mı Cem Adrian Aslıhan turan dogan Demet Akalin Okan kurt IKBY Meydan semti

JLO 51 YAŞINDA VE İKİ ÇOCUK ANNESİ AMA VÜCUDUNA BAKINCA GENÇ KIZ

Lopez, son olarak Instagram sayfasında Geçen hafta böyle başladı, böyle bittİ notuyla birlikte bu pozlarını paylaştı.

- Bu haber 552 kez okundu.

JLO 51 YAŞINDA VE İKİ ÇOCUK ANNESİ AMA VÜCUDUNA BAKINCA GENÇ KIZ

Jennifer Lopez, aslında bu iddialı pozlar konusunda birçok meslektaşından birkaç adım önde. Özellikle de son dönemde paylaşımlarıyla çok gündemde Lopez. Şu sıralar nişanlısı Alex Rodriguez ile birlikte Barbados tatilinde olan JLo, paparazziler tarafından adım adım izleniyor. Bu arada kendisi de sık sık tatil pozlarını sosyal medyadan paylaşıyor. İşte bu da onlardan biri.Lopez, son olarak Instagram sayfasında "Geçen hafta böyle başladı, böyle bitti" notuyla birlikte bu pozlarını paylaştı. Yine gelenek bozulmadı ve Lopez'in paylaşımlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Jennifer Lopez, 51 yaşında ve iki çocuk annesi.

Ünlü yıldız sağlıklı beslenmesi ve tatilde bile egzersiz programını aksatmamasıyla tanınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.