Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı

Kim Kardashian'ın siyah elbisesi sosyal medyayı salladı

5. Annual Hollywood Beauty Awards törenine katılan Kim Kardashian, 1998 yılına ait Thierry Mugler imzalı siyah bir elbise giyerek dikkatleri üzerine çekti

- Bu haber 464 kez okundu.

Kim Kardashian'ın siyah elbisesi sosyal medyayı salladı

Mugler markası son günlerde geçmiş zamanda çıkardığı koleksiyonlarla Hollywood yıldızlarının radarına takılmış durumda. 

38 yaşındaki TV şovu yıldızı, saçlarını törene birlikte katıldığı Chris Appleton’a, makyajını ise Mary Phillips’e yaptırdı ve arkadaşlarına destek verdi.
Güzellik ödüllerine katılan Kim Kardashian, göğüs kısmı ince şerit kumaştan oluşan elbisesi ile gecenin ilgi odağıyda. 

Sosyal medyada pek çok kişi sadece fotoğrafa bakarken bile göğüsleri ha göründü ha görünecek stresi yaşarken, Kardashian’a ‘Görünür diye hiç mi strese girmedin’ gibi yorumlar yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Kim KardashianSiyah Elbise
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.