Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Ramazan Londra Türk gece Dünya Prömiyeri MODEL HANDE ARAS Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Yolanthe Cabau Ümit Yalçın Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Romada özel ödüle

Kıvanç Tatlıtuğ ailesiyle Londra'ya mı taşınıyor?

Aile dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya taşınacağı iddia edilmişti.

- Bu haber 72 kez okundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ailesiyle Londra'ya mı taşınıyor?

Aile dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya taşınacağı iddia edilmişti. Tatlıtuğ sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Londra'ya tanışanacaklarına yönelik yapılan haberlerle ilgili açıklama yaptı.2016 yılında evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, geçen yıl Kurt Efe adını verdikleri oğullarını kucaklarına almanın sevincini yaşadı. Bu gelişme üzerine Tatlıtuğ'un ailesiyle birlikte ülke dışına çıkacağı spekülasyonları, sanatçının net açıklamasıyla son buldu. Tatlıtuğ, mesleki faaliyetlerine Türkiye'de devam edeceğini ve henüz çok küçük olan oğlunun eğitimi için böyle bir planlarının olmadığını belirtti.Kıvanç Tatlıtuğ Londra’ya Taşınma İddialarını YalanladıPopüler oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in, oğulları Kurt Efenin eğitimi için Londra'ya taşınma kararı aldığı iddiaları, magazin dünyasında hızla yayılmıştı. Aile dizisinde başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşan ve dizinin finalinin ardından Tatlıtuğ'un Türkiye'den ayrılacağı söylentileri kuvvetlenmişti. Ancak ünlü oyuncu, bu iddiaları şiddetle yalanladı.


İşte Tatlıtuğ'un açıklaması:


“Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar' haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık. Bu haberlere itibar etmeyin. Sevgiler"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.