Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe St. Marys Islingtonda KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe TikTokta yeni dönem Zeynep Bastıkın Lan şarkısı

Kris Jenner'ın yeni malikanesi

Kim Kardashian'ın iş insanı annesi Kris Jenner, lüks evinin kapılarını açtı.

- Bu haber 245 kez okundu.

Kris Jenner'ın yeni malikanesi

İç mimar Waldo Fernandez ile anne-oğul tasarımcı ikili Kathleen ve Tommy Clements ortaklığıyla dekore edilen Kris Jenner'ın yeni evi, 20. yüzyıl dekoratif sanat tanrılarının imzalarını taşıyor. 

Jenner, dekorasyon konusundaki ilk tecrübelerini anımsayarak şu ifadeleri kullanıyor: “Hayatım boyunca ev kurdum, eşya koleksiyonu yaptım; farklı stillerde birçok evim oldu. 80’lerde yatak odam, bir lavanta rengi basma kumaş üreticisinin deposu gibiydi. Robert Kardashian, (o zamanki eşi ve çocukları Kourtney, Kim, Khloe ile Robin’ın babaları) bana hep destekti.”

Jenner'ın evi için sıcak ve konforlu bir yaşam alanı hedefiyle yola çıkan tasarımcılar, çoğunlukla monokrom odalar tasarlayıp, bu odaları ipek, süet, alpaka, kuzu derisi ve benzeri lüks döşemeli, kaliteli mobilyalarla donatmışlar. 

Jenner, koleksiyonundaki sanat eserleri ile evinin gayet uyumlu kucaklaşması için “Her biri bu evi bekliyordu sanki” yorumunu yapıyor.

Kris Jenner’ın Los Angeles, Hidden Hills’te konumlanan evinin oturma odasında, özel yapım bronz bir şömine de bulunuyor.

İşte evden yansıyan diğer kareler...

Anahtar Kelimeler:
Kim KardashianKris Jenner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.