Öne Çıkanlar İngiltere ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Rasmus Ankersen Salla Salla MI VOZ Alevi Festivali Julia Seibert KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL Christian Wakeford Mixed art performersism Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ Güzel bir kadınla UYUŞTURUCUYA HAYIR İngilterede İngilterede sokaklardaki Londra kapandı TFF

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel Kız gecesinde şok açıklama, Ben çorap kadınıyım

Londra gecelerinde boy gösterdi! Bergüzar Korel çorabını övmeye doyamadı.Oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

- Bu haber 304 kez okundu.

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel Kız gecesinde şok açıklama, Ben çorap kadınıyım

Yıllar önce yurt dışına yerleşen Bergüzar Korel, kız arkadaşlarıyla çıktığı bir geceden fotoğraflarını paylaştı. Mini elbisesinin altına çorap giyen Korel, "Sen giyersin giymezsin beni ilgilendirmez. Ben çorap severim" notunu ekledi.Oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.Bir süredir ekranlardan uzak duran Korel, yeni projesi için tarz değişikliğine gitti.Sarı saçları ve verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü isim, cesur karelerini takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.


Kız gecesine katıldı

Londra'da yaşam sürdüren Korel, ilk kez kız arkadaşlarıyla gece dışarı çıktı.Kombiniyle dikkatleri üstüne çeken oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da unutmadı.

"Ben çorap kadınıyım"

Mini elbisesini siyah çorapla tamamlayan Bergüzar Korel, paylaşımına şu notu düştü:"İki senelik Londra maceramda ilk kez girls night out olmuştur. Ayrıca çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin giymezsin beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır."Paylaşıma beğeni yağarken kimileri de eleştiri yağmuruna tuttu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.