Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Dünya Prömiyeri Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Kozmetolog Türk güzel Ekin Su PSA testi EartH Hackney Grand Tarabya Hotel Ben çorap kadınıyım

Londralı Şevval Şahin, Fashiontv Moda Ödüllerinde yılın mankeni

Modanın Oscar'ları, 16. fashiontv Moda Ödülleri Sahiplerini buldu. İvana Sert, Ödülümü cumhuriyet kadınlarına armağan ediyorum dedi.

- Bu haber 82 kez okundu.

Londralı Şevval Şahin, Fashiontv Moda Ödüllerinde yılın mankeni

Bu yıl 16. kez düzenlenen “fashiontv Moda Ödülleri” Hilton Bomonti Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Hilton Bomonti Hotel balo salonunda devam eden “İstonmod Fashion Week” ile ortaklaşa yapılan tören, fashiontv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından düzenlendi.Sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği, sunuculuğunu Esra Balamir’in yaptığı gecede Şevval Şahin “Yılın En İyi Mankeni” ödülünü alırken, Ece Umay’da “Yılın En İyi Şarkıcısı” ödülüne layık görüldü ve gecede bir de şarkı söyledi. Gecede ayrıca “Yılın En İyi internet Fenomeni” olarak da Ceren Yaldız seçildi. En iyi manken ödülü alan Şevval Şahin ödülü almanın sevincini yaşarken gecenin sonundaki defilede baş manken olarak iki kez podyuma çıktı. Yılın En İyi Şarkıcısı seçilen Ece Mumay saç stili ile Sezen Aksu’ya benzetildi. “16. fashiontv Moda Ödülleri” töreninde Level Upn Dance grubu ile koreografilerini Ferhan Aral’ın yaptığı Dodonna, Chafemme ve Star Luxury Style defileleri de büyük beğeni topladı.

Ödülüm cumhuriyet kadınları için…

Moda dünyasının renkli ismi İvana Sert ise “Yılın Moda İkonu” ödülünü aldı. Pembe renkli pelerin ve gül motifli olan mini etekli ceket siyah elbisesi ile dikkat çeken İvana Sert geceye eşi Sezer Dermeci ile birlikte geldi. Ödülünü almak üzere sahneye gelen İvana Sert Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutladığını söyleyerek “Bu ödülü cumhuriyet kadınları adına alıyorum ve onlara armağan ediyorum” dedi. İvana Sert bu sözleri üzerine salonda dakikalarca alkışlandı.

Yıldız yağmurunun yaşandığı “16. fashiontv Moda Ödülleri” töreninde

ödül alan kişi ve kurumlar şöyle:

Yılın En İyi Mankeni - Şevval Şahin

Yılın En İyi Erkek Mankeni Fırat Akıllı

Yılın En İyi Bayan Haute Couture Tasarımcısı - Zeynep Tosun

Yılın En İyi Erkek Haute Couture Tasarımcısı - Oktay Seven

Yılın En İyi Moda Tasarımcısı - Çiğdem Akın

Yılın En İyi Moda İkonu - İvana Sert

Yılın En İyi Şarkıcısı - Ece Mumay

Yılın En İyi İnternet Fenomeni - Ceren Yaldız

Yılın En İyi Dj performansı - Serhat Erdem

Yılın En İyi Defilesi - Cafer Andıç / Barbie Defilesi

Yılın En İyi After Partisi - Oligark İstanbul / Barbie Defilesi

Yılın En İyi Eğitim Kurumu - Altier Akademi

Yılın Saç Dedektifi - Victoria İshkhanova

Yılın En İyi Diyetisyeni - Serkan Aksoy

Yılın En İyi Estetik Cerrahı Dr. Behzad Nikmehr

Yılın En İyi On-Line Satış Platformu – BG Moda

Yılın En İyi Estetik Sağlık Grubu - Estetik international

16. fashiontv Moda Ödülleri” töreninde Level Upn Dance grubu ile koreografilerini Ferhan Aral’ın yaptığı Dodonna, Chafemme ve Star Luxury Style defileleri de büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.