Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Dünya Prömiyeri Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Halil Ergün Kozmetolog Türk güzel Ekin Su PSA testi EartH Hackney Grand Tarabya Hotel

Londralı Türk güzel Ekin Su, ayrılık sonrası Sanclimenti'yi arkadan bıçaklamayacağını açıkladı

Ekin-Su, eski Davide Sanclimenti'nin ayrılık nedeniyle sert davranmasının ardından partnerini 'arkadan bıçaklamayacağını' açıkladı

- Bu haber 112 kez okundu.

Londralı Türk güzel Ekin Su, ayrılık sonrası Sanclimenti'yi arkadan bıçaklamayacağını açıkladı

Ekin-Su Cülcüloğlu, Aşk Adası'nda tanıştığı Davide Sanclimenti'den ayrıldığı haberinin ardından yeni röportajında ilişkilere dair konuştu.Ekin-Su Cülcüloğlu, eski sevgilisi Davide Sanclimenti ile ayrı ayrı fotoğraf çektirdiEkin-Su Cülcüloğlu, Davide Sanclimenti'den ayrılmasının ardından verdiği röportajda ilişkilere değindi.Ekin-Su Cülcüloğlu, Davide Sanclimenti'den ayrıldığını açıkladıktan birkaç gün sonra "ortağını sırtından bıçaklamayacağını" söyledi. Aşk Adası'nda şöhrete kavuşan 29 yaşındaki realite TV yıldızı, geçen hafta Hainler ABD'nin ikinci serisinin tanıtımını yaparken ilişkiler hakkındaki düşüncelerini paylaştı. New York City'deki Peacock gösterisindeki bazı rol arkadaşlarına katıldı.Yolculuk sırasında yaptığı röportajlardan birinin görüntüleri bu hafta Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformlarına yüklendi. Kliplerde Ekin-Su'nun "arkadan bıçaklanma" ve "salondan geçme" ihtimaline değindiği görülüyor.

Röportaj sırasında Ekin-Su'ya bir ilişkide "geçiş" ihtimali de soruldu. Bu hafta paylaşılan bir klipte şunu söylediği duyuldu: "Bu ne anlama geliyor?" Lindsey konsepti ona açıklamaya devam etti.

Ekin-Su şöyle cevap verdi: "Hayır, bunu asla yapmam. Bunu asla yapmam. Hayır." Lindsey konuğa şöyle diyerek tepki gösterdi: "Bunu seviyorum. Ahlaklı bir kraliçe." Eski adalının, sunucunun sözlerine yanıt olarak "her zaman" dediği duyuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.