Öne Çıkanlar Lizbon Hakan Tuna Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme SEBZE ingiltere Birleşik Krallıkta en çok arananlar KRV Seçim Hakkı Girişimi Popüler video platformu Losev bagıs gözü yaşlı bir anneyi güldürmek Yoksul bir aileyi doyurmak Mahfuz Ay Ayhan Kılıç Its Anatolia Anadolu yemekleriyle Çerkez mutfağı

Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin bebeği doğdu

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen futbolcu Mesut Özil, baba oldu. Özil, 2014 Türkiye Güzeli olan eşi Amine Gülşe ve bebeğiyle fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak kızı olduğunu duyurdu.

- Bu haber 300 kez okundu.

Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin bebeği doğdu

Geçen yıl evlenen Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinden müjdeli haber geldi. İngiltere'de futbol hayatını sürdüren ve Arsenal'da forma giyen Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 2019'un haziran ayında dünyaevine girmişti.

Mesut Özil-Amine Gülşe çiftinin Eda adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Haberi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özil, "Şükürler olsun ki kızımız ‘Eda’ sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Rabbim bize, çevresine ve bütün insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah, Amin" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Mesut ÖzilAmine Gülşe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.