Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Dünya Prömiyeri Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Kozmetolog Türk güzel Ekin Su PSA testi EartH Hackney Grand Tarabya Hotel Ben çorap kadınıyım

Milano’da Oza kardeşlerin Dolce Vita tatili 

Kuzey Kıbrıs’ın ünlü iş insanları Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler yoğun iş temposunun önüne Avrupa tatil ile geçtiler.

- Bu haber 261 kez okundu.

Milano’da Oza kardeşlerin Dolce Vita tatili 

AVRUPA GAZETESİ MAGAZİN SERVİSİ-Kuzey Kıbrıs’ın ünlü iş insanları Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler yoğun iş temposunun önüne Avrupa tatil ile geçtiler. Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri olan Milano’ya giden Akan Oza ve Ebru Oza, İtalya’da güzel vakit geçirdiler. Milano’da alışveriş turu yaptılar ve  çok güzel moda ve fashion dolu ünlü sokakları da gezdiler.

Sık sık Londra'ya ve Paris'e gelen Akan Oza ve Ebru Oza şubat ayı için Milano'yu seçtiler. 

Dolce & Gabbana 

Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler şubat tatili için geldikleri Milano şehrinin dünyaca ünlü moda markasının sahipleriyle vakit geçirdiler. Akan Oza yakın arkaşı olan world famous Stefano Gabbana ve Domenico Dolce ile buluştular. Dolce & Gabbana kendilerine ait olan restoranda Oza kardeşleri ağırladılar. Dolce & Gabbana bar restoranda yemek yiyip bir şeyler içtiler.  

Dolce & Gabbana markasının ismi Domenico Dolce ve Stefano Gabbana'nın dostluğundan ortaya çıkmış dünyaca ünlü moda markasıdır.

Milano turu

İngiltere’de Oza Kahve ile tanınan Kuzey Kıbrıs’ın ünlü iş insanları Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler sırasıyla Milano turunda meşhur Duomo di Milano’da (Milano Katedrali) ve Castello Sforzesco’da (Sforzesco Kalesi) Leonardo da Vinci’nin dünyasına adım atttılar.  Teatro alla Scala'yı gezen Oza kardeşler  Museo del Duomo di Milano, Galleria Vittorio Emanuele II meydanında bol bol fotoğraf çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.