Öne Çıkanlar Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu davası sonuçlandı

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarını işlediği iddiasıyla yargılandığı davada, 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

- Bu haber 125 kez okundu.

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu davası sonuçlandı

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarını işlediği iddiasıyla yargılandığı davada, 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmaya, sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu ile tarafların avukatları katıldı.Çok sayıda izleyicinin de hazır bulunduğu duruşmada söz alan Ahmet Kural ve avukatı, keşif ve bazı tanıkların dinlenilmesi talebinde bulundu.Mahkemenin söz konusu istemi reddetmesi üzerine da Kural'ın avukatları, reddihakim talebinde bulundu. Bu talebin reddine karar veren mahkeme, sanık Kural'a son sözlerini sordu.

Kural'ın avukatı, hakime yönelik "Son sözünü soramazsınız." ifadelerini kullandı. Mahkeme hakimi de tekrar Ahmet Kural'a son sözünü sordu.

Kural, "Seni bitireceğim diyen hanımefendi bunu bir proje olarak değerlendirdi. Uyuşturucu kullanıyor iftirasını kanıtlamak için hem kendisinden hem de benden uyuşturucu testi yapılmasını istiyorum. Kimin masal anlattığı ortaya çıksın. Ailemin evine uyuşturucu kullanıp gelmişti. Ben kimseye hakaret etmedim. Darp ve tehdit etmedim. Masumum, beraatimi istiyorum." diye konuştu.

- 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası ertelendi

Verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme hakimi, sanık Kural'a "tehdit" suçundan 9 ay hapis cezası vererek, sanığın geçmişi, sosyal ilişkileri ve yargılama sürecindeki davranışları nedeniyle cezayı 7 ay 15 güne indirdi.

"Basit yaralama" suçundan Kural'a 6 ay hapis cezası veren mahkeme, bu cezayı 5 aya, "hakaret" suçundan verdiği 5 ay hapis cezasını 4 ay 5 güne indirdi. Kural böylece üç ayrı suçtan 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet KuralSila Gencoglu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.