Öne Çıkanlar Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Cyprus Paradise Kaybolan Futbolcu Aslıhan turan dogan Tunceli Eski Talk TV sunucusu İngiltere Prensi Harryyi Sinek Lokanta Oscar Ödüller kazananlar Its Anatolia

Özcan Deniz, 4 Yıl Aşk Yaşadığı Fahriye Evcen'le Fotoğraf Paylaştı

Oyuncu Özcan Deniz, Burak Özçivit'le evli olan ve bebek bekleyen eski sevgilisi Fahriye Evcen'le rol aldığı filmden bir fotoğraf paylaştı. Deniz'in yaptığı paylaşım ise sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı.

- Bu haber 885 kez okundu.

Özcan Deniz, 4 Yıl Aşk Yaşadığı Fahriye Evcen'le Fotoğraf Paylaştı

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz 4 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Fahriye Evcen'in 'Evim Sensin' filminden bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

4 YILLIK ESKİ SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Geçtiğimiz mart ayında hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile dünya evine giren Özcan Deniz, kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı. Deniz, 4 yıl sevgili olduğu Fahriye Evcen'le olan bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Özcan Deniz'in kafa karıştıran fotoğrafının altına "Bu iyi olmadı, kıyamet kopabilir.", "Kıyamet is coming...", "Film bittikten sonra ayrılmanız çok üzücüydü.", "Akşam eve girebilirsin inşallah abi?", "Buralar karışacak.", "O ev yandı bitti kül oldu ama yine de sen bilirsin abi.", "İkiniz de evlisiniz. Niye böyle bir paylaşım yaptın şimdi?"

FAHRİYE'NİN FOTOĞRAFINI BEĞENMİŞTİ

Özcan Deniz geçen sene de Fahriye Evcen'in Instagram fotoğraflarını beğenmişti. Daha sonra da "Keşfette karşıma çıktı ve bir kaza sonucu beğendim. Umarım bu yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim." açıklamasını yapmıştı.

BİR DÖNEMLERİN GÖZDE AŞIKLARIYDI

Özcan Deniz ve Fahriye Evcen 2012 yılında, "Evim Sensin" adlı filmde başrolü paylaşmışlardı. Çift, filmin vizyona girmesinden kısa bir süre sonra 4 yıllık ilişkisini noktaladı.

Feyza Aktan ve Özcan Deniz

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Anahtar Kelimeler:
Fahriye EvcenOzcan Deniz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.