Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Hakan Muhafız Dizisi Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu British Kebab Awards 2024 La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Öpücem Nazar müzik sesi İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yaşadığı lüks malikane ilk kez görüntülendi

İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki tüm görevlerini Mart ayında sonlandıran ve ABD'de yaşamaya başlayan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'nin, Kaliforniya eyaletinde kaldıkları 18 milyon dolar değerindeki malikane ilk kez görüntülendi.

- Bu haber 340 kez okundu.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yaşadığı lüks malikane ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz Mart ayında ani bir kararla İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki tüm görevlerini sonlandıran Meghan Markle ve Prens Harry, ABD'de yaşamaya başladı. Çift, şimdilerde Kaliforniya eyaletinde bulunan ABD'li oyuncu Tyler Perry'e ait 18 milyon dolar değerindeki malikanede kalıyor. 

8 YATAK ODASI VE 12 ADET BANYO BULUNUYOR

İngiliz basından Daily Mail'in haberine göre, 22 dönüm üzerine kurulu olan Toskana tarzı malikanede 8 yatak odası ve 12 adet banyo bulunuyor. Çifte evi ayarlayan kişinin Perry'nin yakın arkadaşı ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'in olabileceği belirtiliyor. Prens Harry ve Markle'ın, mülkü kiralayarak mı yoksa misafir olarak mı kaldıkları ise bilinmiyor. Mülke ait herhangi bir satış kaydı da bulunmuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.