Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali HAKAN BAŞAR Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens Popüler video platformu yeni ürünü TikTokta yeni dönem Viens Dans Ma Vie Sinek Lokanta

Selena Gomez sunuculuk yapacak

Ünlü yıldız Selena Gomez, yeni bir projede sunuculuk yapmaya hazırlanıyor.

- Bu haber 294 kez okundu.

Selena Gomez sunuculuk yapacak

175 milyon takipçiyle Instagram'da en yüksek takipçisi bulunan ünlüler arasında olan hatta Instagram kraliçesi olarak tanımlanan Selena Gomez'in yeni projesi bir yemek programı oldu.  27 yaşındaki Gomez, HBO Max'te ekrana gelecek yemek programının sunuculuğunu yapacak.  Öte yandan geçtiğimiz aylarda yeni bir güzellik markası kurduğunu açıklayan Gomez, “Neslimdeki insanların üzerinde bir kalıba uymak gibi bir baskı var ve bu koleksiyon ile baskıyı biraz olsun azaltmak istedim” ifdelerini kullanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Selena Gomez
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.