Öne Çıkanlar Eatique Cafe İngiltere fıccın 3D yazıcıda Londra Baṣkonsolosu Atahanı Mixedartperformersism Yılın En İyi Erkek Mankeni Fashiontv Moda Simge istanbul Yaz Günü UKISAR Londraya Southampton FCnin Londralı Ayhan Can İngiliz turizm londra Aleyna Tilki Britanya Kebab ödülleri Spotify Karan Özçivit Mankenlik Prens Philip

Sezar ile Devr-i Alem magazin ve iş dünyasının haber gündemini sizlere sunacak

Başarılı ses sanatçısı, müzik direktörü, program yapımcısı Sezar Uğur Soy, Londra üzerinden canlı yayını ile  oluşturuyor. Haftada bir gün YouTube ekranında izleyicisi ile buluşuyor.

- Bu haber 333 kez okundu.

Sezar ile Devr-i Alem magazin ve iş dünyasının haber gündemini sizlere sunacak

AVRUPA RADYO/LONDRA-Başarılı ses sanatçısı, müzik direktörü, program yapımcısı Sezar Uğur Soy, Londra üzerinden canlı yayını ile  oluşturuyor. Haftada bir gün YouTube ekranında izleyicisi ile buluşuyor. #sezariledevrialem ünlü sanatçılar, iş dünyasındaki başarıya ulaşmış kişiler, yine film, müzik ve moda dünyasünda tanünmış yerli yabancı simalar birbirinden çarpıcı konu ve konuklarıyla hayatınıza renk katacak. Bu programda yok yok. En sıcak haberler ve ilginç konular ünlülerin özel hayatlarina dair ne varsa İngiltere hayatıyla ile ilgili bilmek istediğiniz her ne varsa tüm merak ettikleriniz Sezar ile Devr-i Alem 'de.

YOUTUBE LİNKİ


Sezar ile Devr-i Alem' e gelecek konuklari cekilis sonuclari ogrenmek icin ve bizden haberdar olmak icin Link @Instagram @sezarugursoy Instagram sayfamizi takip edebilirsiniz. 
Sezar ile Devr-i Alem Facebook 'da Grubumuz takip etmek icin link @Sezar ile Devr-i Alem sayfamizi ziyaret edebilirsiniz. 
Canli yayinimizi ve birbirinden ozel iceriklerimizi kacirmamak icin link @Sezar ile Devr-i Alem tıklayarak abone olabilirsiniz. 
Haberdar olmak icin zile basarak bildirimleri acabilirsiniz 
Reklam ve isbirligi icin e-mail [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.